6 Çocuklu Annenin Feryadı; Kendimi Çatıdan Atarım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Nis 2017 / Cum 17:00
/ 13.835 Kez Okundu
| |

Eşiyle tartıştıktan sonra şikâyetçi olan, daha sonra şikâyetinden vazgeçen Seher Öztürk, kocası hakkında tutuklama kararı çıkmasının ardından yetkililerden yardım istedi.

9 yıldır evli olan Öztürk çiftinin bir anlık sinirle yaptıklarını şikâyet başvurusu, hayatlarını kararttı. 6 çocuk annesi Seher Öztürk kocası Erdal Öztürk’ün kendisini darp ettiği iddiası ile resmi makamlara başvurdu. Eşinin kontrol amaçlı tutuklandığını gören Seher Öztürk, şikâyetinden vazgeçti. Olayın mahkemeye taşınması sonrası eşine verilen 3 senelik hapis kararı, Seher Öztürk’ü şok etti. 6 çocuğa tek başına bakamayacağını belirten Seher Öztürk yetkililerden yardım istiyor.

ŞİKÂYETİNDEN VAZGEÇTİ

3 yıl hapis cezasına çarptırılan Erdal Öztürk “Ben eşimle tartıştım, eşim benden şikâyetçi oldu 2 gün sonra ise şikâyetinden vazgeçti.  Hâkim bize eve gidin dedi bizde eve gittik. Ondan sonra bir mahkeme var dediler mahkemeye gittik adınıza karar çıkacak dedi ister gelin ister gelmeyin dedi, bizde gitmedik sonra mahkemeden 3 yıl hapis cezası karar çıktı.  Bende temyiz hakkımı kullandım, karar onanarak bana geri geldi.”

6 ÇOCUĞUM VAR

6 Çocuğunun olduğunu ve mağdur olduğunu ifade eden Erdal Öztürk “ 6 Çocuğum ve mağdurum, hanımım şikâyetinden vazgeçti oda burada. 3 Yıl hakkımda kesinleşmiş hapis kararı var. Bu olay ile alakalı kardeşim oda ifadesinde dayak olayı yoktur diye şahittir. ”

ENGELLİ ÇOCUĞUM VAR

Benim çocuklarımdan bir tanesi engelli bir çocuğum var gözünden ameliyat olacak. Benim bütün çocuklarım birbirinden ufak. Eli ekmek tutan çocuğum yok, devletin bana yardımcı olması gerekiyor.  10 gün içerisinde beni evden almaya gelecekler.

BİMER’E YAZDIM

Ben yaşadığım olayı BİMER’e yazdım. Bununla alakalı bana kâğıt geldi.  1. Asliye Ceza Mahkemesi bana kâğıdınız temyizde bizim yapabilecek bir şeyimiz yok diyor. Ben burada tüm yetkililere sesleniyorum bana elimizden bir şey gelmiyor diyorlar. Ben mahkemede hakkımı savunamadım, bana fırsat tanımadılar. Bana pişmanlık lafını dile getirmediğim için 1 sene fazla verdiler. Bana pişman mısın diye sormadılar. Ben çünkü ilk defa mahkemeye çıkıyorum. Bana sorsalardı pişman mısın diye söylerdim pişman olduğumu.”

ÇOCUKLARIMIN KARNINI KİM DOYURACAK

Çocuklarımın karnını kim doyuracak diyen Seher Öztürk “Ben böyle bir durum olacağını bilseydim hayatta şikâyetçi olmazdım. Çünkü ben sinirli halimle gittim şikâyetçi oldum. Benim eşimi 2 gün kapalı cezaevine koydular. Ben çok şikâyetçiyim, bize mahkemeye ister gelin ister gelmeyin dediler.  Bizim 6 çocuğumuz var ve mağduruz o mu gelip bizim karnımızı doyuracak. Omu gelip bize bakacak. Böyle bir şey olamaz.”

KENDİMİ ÇATIDAN ATARIM

Eşinin cezaevine girdiği takdirde kendini çatıdan atacağını belirten Seher Öztürk “Gerçekten eşim hapise girerse kendimi çatıdan atarım. İntihara kalkışırım ben 6 çocukla baş edemem. Eşim olmadan ben bir şeye yarayamam. Ben bakkala bile gidemezken bu çocukları ben hastaneye nasıl götüreceğim.  Bu savcı hâkim bunu nasıl düşünemez. Eşim benim elim ayağım gidip bir hafta gelmesin benim elim ayağım kolum kırılır. “



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.