65 Yaşında sertifika aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
65 Yaşında sertifika aldı
30 Nis 2018 / Pzt 17:00
/ 6.922 Kez Okundu
| |

İnegöl Halk Eğitim Merkezi’nin Umut Evleri sitesinde açtığı dikiş nakış kursuda 65 yaşındaki Emine Teyze kocasının elinden sertifika aldı.

Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslarda yılda 35 bin kişi yararlandığını ifade eden Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir “Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergi programlarının üçüncüsünü, Umut Evleri sitesinde gerçekleştiriyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin klasik kursları var. Bu klasik kursları giyim kursları ve el sanatları kursları, bunlar vazgeçilmez halk eğitim merkezinin en çok tercih edilen kurslar, bu kursların dışında 70 alanda kurslarımız var. 3 bin 300 çeşit kursumuz var. Biz bunların yaklaşık İnegöl’de 250 tanesini açabiliyoruz. Bir yıl boyunca yaklaşık bin 500 kurs açıyoruz bu kurslardan 35 bin kişi bu kurslara katılıyorlar. “ ifadelerini kullandı.

BURSA’NIN EN BÜYÜĞÜ

Bursa’da makine parkurunda en büyük halk eğitim merkezinin İnegöl Halk Eğitim Merkezi olduğunu belirten Özdemir “Giyim ve el sanatları kursları merkezimiz şuan 60 civarında buna benzer kurslarımız var. Bursa’nın en büyük makine parkuruna veya malzemesine sahip halk eğitim merkeziyiz. Bursa’da diğer büyük ilçelerde bulunan makine parkurları 3-4 tane atölye açacak kadar. Biz yıllardır makine ütü gibi makinelerin sayılarını arttırdık. Ben 8 sene önce halk eğitim merkezine geldiğimde 12 tane kurs yapabilecek seviyedeydi, bugün itibari ile 60 tane alanda kurslarımız var. Az önce gelirken fark ettik öğretmenimizden çok memnunlar. Böyle sitede sitelerde de pek çok yerde kurslarımız var ben Umut Evleri site yönetimine teşekkür ediyorum, sitenin sosyal alanlarını bize açtığı için site sakinlerine böyle hizmet verdiği için teşekkür ediyorum. Sizlere de katıldığınız için tebrik ediyor ve kutluyorum.”

GEÇ KALINDI

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru kursun geç kalındığını ifade ederek “Öncelikle bu sitenin bir sakini olarak böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda eşimde kursiyer kendisi birazdan belgesini alacak.  Halk Eğitim müdürümüze teşekkür ediyoruz. Ben yedi yıldır bu sitede ikamet ediyorum ilk defa böyle bir kurs açıldı, demek ki geç kalmışız. Kursa katılanların ellerine sağlık hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Emine teyzemiz de burada 65 yaşında kursiyerimiz. Tekrar sitemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Katılan kursiyerleri tebrik ediyorum”

KOCASININ ELİNDEN SERTİFİKA ALDI

Öte yandan kursa katılan 65 yaşındaki Emine Teyze sertifikasını kocasının elinden aldı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.