7 ay 7 kitap-yazar buluşmasının ilki gerçekleşti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
7 ay 7 kitap-yazar buluşmasının ilki gerçekleşti
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eki 2019 / Pzt 14:01
/ 3.920 Kez Okundu
| |

Yedi Hilal Derneği, “7 Ay 7 Kitap – Yazar Buluşması”nın ilkini yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesinin bu ayın başında başlattığı ve yıl boyunca sürecek olan “7 Ay 7 Kitap - Yazar Buluşması” programının ilkini cumartesi günü Fevzi Başaran Proje İmam - Hatip Okulu konferans salonunda gerçekleştirdi. Program kapsamında belirlenen kitaplardan ilki olan “Gözağrısı” kitabının okunmasından sonra okurlar kitabın yazarı Gökhan Özcan buluştu.

Samimi bir havada gerçekleşen söyleşi programında yazar Gökhan Özcan Bey; hayat, insan, çocukluk, okuma, yazma gibi kavram ve konularla ilgili olarak önemli açılımlarda bulundu. Dinleyicilerin yoğun katılım gösterdikleri programda zaman zaman dinleyiciler de sorularıyla katkı sağladılar. Sohbet – söyleşi programından sonra okurlarına kitaplarını imzalatan yazarımız Gökhan Özcan Beye burada da okurlar yoğun  ilgi gösterdi. Gençlere önem vermenin gençler ile ilgilenmenin dünyanın geleceği açısından çok önemli olduğunu söyleyen Gökhan Özcan özellikle çocuklarımızın gelecekte bahsedecekleri bir çocukluklarının olmasının sağlıklı bir gelişim için önemli olduğunu söyledi.

Programın sonunda bir değerlendirme yapan Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Numan Konaklı, yoğun katılımlarından dolayı dinleyicilere teşekkür ederek bu ilginin  sevindirici olduğunu söyledi ve  program çerçevesinde belirlenen etkinliklere daha büyük bir özveriyle devam edeceklerini dile getirdi.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.