7. Ramiz Güven olgunlar futbol turnuvası sona erdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
7. Ramiz Güven olgunlar futbol turnuvası sona erdi
17 Ara 2015 / Per 14:08
/ 851 Kez Okundu
| |

Kafkasspor tesislerinde yaklaşık 1,5 ay süren ve 14 takımın katıldığı, rahmetli Ramiz Güven adına düzenlenen 7. Ramiz Güven olgunlar futbol turnuvası Nemo Ahşap’ın şampiyonluğu ile sona erdi.

Turnuvada ikinciliği Sultan Su, üçüncülüğü ise Rüzgarspor kazandı. Turnuvanın gol kralı Rüzgarspor’dan Halil İbrahim Yavuzyiğit oldu.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit final sonrası yaptığı turnuvada dostluğa vurgu yaparak, böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.  Yiğit “Bu akşam gerçekten çok güzel bir final maçı izledik. Sporun kardeşlik dostluk burada açıkçası doya doya gördük. Eski günler aklıma geldi. 90 lı yıllar. Daha çok büyüklerimiz vardı. Bu sene 7. Düzenlenen turnuva Ramiz Güven adına düzenlendi. Kendisini rahmetle anıyoruz. Tabi sporun içerisinde kazanmak var kaybetmek var.  Birinciler ve ikinciler var.  Birinci olan takımı ve diğer takımları tebrik ediyorum. 14 takım katılmış. Önemli olan bu havayı bu atmosferi yaşayabilmek. Bir çok arkadaşımız zaman zaman aynı sahalarda mücadele etmiş olabilirler.  Bu turnuva sayesinde uzun süre görmedikleri arkadaşlarını görmüşl erdir. Dostlukları tekrar pekişmiştir. Ben tekrar katılan takımları tebrik ediyorum, bu turnuvayı düzenleyen tertip komitesine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

Turnuva sonrası konuştan Tertip Komitesi Başkanı Ayhan Güneş “ Bir turnuvayı daha kazasız belasız güzel bir şekilde tamamladık. Güzel bir turnuva oldu. Sakatlığın olmadığı oldukça renkli görüntülere sahne olan bir turnuva yaşandı. Aralık ayına kalmasından dolayı soğuk havanın dezavantajını yaşadık. İnşallah önümüzdeki sene daha erken bir dönemde başlatıp, daha güzel havalarda oynatacağız. Katılan 14 takıma teşekkür ediyorum. Kendi adıma da turnuva boyunca bana yardım eden Özden Suvat hocama çok teşekkür ederim. Turnuvayı Nemo Ahşap kazandı. Onları da kazandıkları birincilikten dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.