Açılış ertelendi, Alinur Aktaş resmen aday

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Açılış ertelendi, Alinur Aktaş resmen aday
23 Kas 2018 / Cum 14:13
/ 18.924 Kez Okundu
| |

Alinur Aktaş’ın adaylığı resmiyet kazandı.

AK Parti Genel Merkezi yarın belediye başkan adaylarını açıklayak. AK Parti Genel Merkezinden Alinur Aktaş aranarak adaylığı tebliğ edildi.  Yarın büyükşehir belediyesinin Inegöl'de gerçekleştireceği açılış programı ileri bir tarihe erteledi.

AKTAŞ'TAN İLK DEĞERLENDİRME

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Genel merkezimiz bir süredir değerlendirmeler yapıyor. Türlkiye'de Kurban Bayramı sonrası zaten bir yerel seçim sürecine girdi. Pazartesi günüden itibaren de ortam buna kitlendi. Ben tabi bu manada 2 gündür telefonlar alıyorum. Bize çağrı da yapıldı. Cumartesi günü de Haliç Kongre Kültür Merkezi'nde bununla alakalı bir tören gerçekleştirilecek. Son anda bir aksilik olmazsa biz orada yerimizi alacağız. Ben daha sonra detaylı açıklamayı yapacağım için şimdilik bu kadarı ile yetinelim. Allah ömür verdiyse, herhangi bir aksilik olmazsa inşallah yarın AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak orada yerimizi almış olacağız. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”
 
Yarın İstanbul’da gerçekleşecek olan AK Parti aday tanıtım toplantısı ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman “Toplantıda Bursa olarak yerimizi alacağız”

AÇILIŞ ERTELENDİ

Öte yandan yarın Büyükşehir Belediyesinin İnegöl’de gerçekleştireceği tesis açılış programı Aktaş’ın İstanbul’da ki aday tanıtım programına katılmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.