ADD’den DP’ye “Hayır” Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ADD’den DP’ye “Hayır” Ziyareti
26 Oca 2017 / Per 18:30
/ 543 Kez Okundu
| |

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İnegöl İlçe Şubesi Başkanı Birol Atay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Demokrat Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Önceki akşam DP İlçe Binası’nda düzenlenen ziyarete ADD İlçe Başkanı Birol Atay ve Yönetim Kurulu üyeleri, DP İlçe Başkanı Murat Balakuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile parti eski İlçe Başkanları katılım gösterdiler.

HAYIRDA HAYIR VARDIR
Ziyarette konuşan ADD İlçe Başkanı Birol Atay, gündemde olan Başkanlık sisteminin ülkenin birlik ve bütünlüğüne zarar getireceğini, tek adamlık devrini başlatacağını ifade ederek “Hayırda Hayır Vardır” dedi.

GÜÇ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
DP İlçe Başkanı Murat Balakuş ise, “Bu akşam İnegöl’ümüzün anlamlı ve değerli derneği ADD Başkanı ve yönetimini misafir ediyoruz. Önümüzdeki dönemde ülkenin istikbalini belirleyecek yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili istişare yapılacak olan bu önemli gecede Birol başkanım ilçe teşkilatı dışında İnegöl’ümüze hizmet etmiş kıymetli parti büyüklerimizi de bu ziyarette bulunmasını rica ettiler ve onlar da bu akşam bizleri yalnız bırakmayarak iştirak ettiler. İnşallah hayırlı şeylerin konuşulacağı bu gece İnegöl’ümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Önümüzdeki süreçte bu ziyaretlere hız verilerek güç birliği içerisinde demokrasimize, Cumhuriyetimize, özgürlüklerimize sahip çıkarak diktatörlüğe, rejim değişikliğine karşı çıkarak vatandaşlarımıza da neden ‘evet’ denmemesi gerektiğini gücümüz nispetinde, var gücümüzle anlatmaya çalışarak bundan sonraki nesillere olan borcumuzu da ödemiş olacağız. Ben bu gece bizi ziyarete gelen sevgili başkan ve yönetim kurulu üyelerine, partimizin değerli büyüklerine teşekkür eder, hepinize iyi akşamlar dilerim” ifadelerini kullandı.

inegolonline.com/ haber_diger/93a33826-154e-42ce-8224-aa8259d539c0.jpg" style="height:253px; width:450px" />

inegolonline.com/ haber_diger/5f8c08ee-c02c-4297-9caf-fc2feb7eb624.jpg" style="height:253px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.