Adem Demirel; Camilerimizi Koruyalım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adem Demirel; Camilerimizi Koruyalım
02 Eki 2017 / Pzt 17:51
/ 1.481 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl ilçe başkanı Adem Demirel yaptığı yazılı açıklamada milletimizin camilerimizi, mescitlerimizi her türlü olumsuzluğa karşı korumaya ve kollamaya davet ediyorum dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “1986 yılından bugüne, 1-7 ekim tarihleri Camiiler ve Din Görevlileri haftası olarak ülkemizin 81 vilayetinde, 957 ilçesinde coşkuyla kutlanmaktadır. Camilerimiz, milletimizin kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığı, ibadetlerimizi yaptığımız kutsal mekanlarımızdır.  Din görevlilerimiz ise toplumumuz adına en büyük ve en yüksek sorumluluğu üstlenerek, toplumun gidişatını etkileyen en önemli unsurlardan biridir. Din görevlilerimizin yerinde ve zamanında yaptıkları çalışmalar,  var olan toplum ahlakını biraz daha pekiştirerek, ülkemizin ve milletimizin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesine vesile olacaklardır.  Milletimizin ve devletimizin din görevlilerimize tarihte hep ihtiyacı olmuştur” dedi.

 

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü ,”Ben bu vesile ile milletimizin camilerimizi, mescitlerimizi her türlü olumsuzluğa karşı korumaya ve kollamaya davet ediyorum.  İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânı olduğu gibi, korumakla mükellef olduğumuz mekanlardandır. Sözlerime son verirken içerisinde bulunduğumuz Camiiler ve Din görevlileri haftasında tüm din görevlilerimize çalışmalarında başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.