Adem Demirel; ’O’nu Allah’a havale ediyorum’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adem Demirel; ’O’nu Allah’a havale ediyorum’
10 Kas 2017 / Cum 17:39
/ 20.466 Kez Okundu
| |

Bugün yapılan Temayül toplantısında kürsüye çıkan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, hakkında yapılan bir habere sitem etti.

Güleryüzlülüğü ve mütevaziliği ile tanınan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bugün yapılan temayül toplantısında ilk kez sert bir çıkış yaptı.

İnegöl'de ki bir internet sitesinde kendisi hakkında yazılanlara cevap veren Demirel şu ifadeleri kullandı, "Ne hikmetse sosyal medyada şu paylaşılmış; ilçe başkanımızın yeterli görülmemesinden dolayı diyor… Elhamdülillah genel merkezin bizle ilgili kararı devam etmemiz yönündedir. Ayhan Salman’ın bizle alakalı kararı devam etmemiz yönündedir. Yakın gelecekteki bir takım projelerimizle alakalı göreve devam etmememizin daha doğru olduğunu düşünüp bu kararı biz aldık. Yalan yanlış yazan arkadaşlarımızı Allah’a havale ediyorum. Bizle alakalı ne hesapları var bilmiyorum ama onlarla öbür tarafta hesaplaşacağız. Bu davaya hizmet etmek için illa İlçe Başkanı olmaya gerek yok, her kademesinde çalışılabilir. Eğer niyet halka hizmetse, niyet davaya hizmetse, Hakk’a hizmetse bunun yeri hiç önemli değil. Bizim koltuk sevdamız olmadı ve bu nedenle kendi irademizle bıraktık. Bize verilen desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kongre olana kadar görevimin başındayım. İnşallah bu görevi bizden daha iyi yapacak arkadaşlarımıza vereceğiz. Adaylarımız bizi mutlu ediyor. Bu insanlarımızın AK Parti’ye olan teveccühünü gösteriyor. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Göreve gelecek arkadaşımızın hayırlı hizmetleri hayata geçireceklerine inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun"





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.