Adı üstünde ‘Kalite’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adı üstünde ‘Kalite’
17 Şub 2018 / Cmt 16:07
/ 8.007 Kez Okundu
| |

Kalite Özel Öğretim Kursları, öğrencilerin bir üst eğitim aşamasına geçebilmesi adına hizmet veriyor. Kalite Özel Öğretim Kursu Müdürü Murat Doğan, bir lise öğrencisinin, 4 yıllık ortaöğretiminin sonunda üniversiteli olabilmesi için sınavdan başarılı olması gerektiğini vurgulayarak; “Kurumsal olarak özel eğitim kurslarımızda öğrencinin bu ihtiyacına profesyonel destek sağlıyoruz” diyor.

İnegöl Kalite Özel Öğretim Kursu Müdürü Murat Doğan, yaptığı değerlendirmede; “Kalite Özel Öğretim kursları olarak “Eğitim Bülteni “ adlı yayınımızda 2. Kez yer alıyoruz. Öncelikle İnegöl’de eğitime, eğitmenlerin gözüyle bakmanızdan ve bizim fikirlerimizi sunma fırsatı sağlamanızdan dolayı Kalite ailesi olarak teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. İlk yayımınızda kurumsal olarak kendimizi tanıtmıştık bu nedenle bu kez kurumsal içeriğimizi aktarmak istiyorum”

PROFESYONEL DESTEK

 “Türkiye Eğitim sistemi içerisinde öğrencilerin bir üst eğitim aşamasına geçebilmesi “Sınav” odaklıdır. Böylelikle bir lise öğrencisinin, 4 yıllık ortaöğretiminin sonunda üniversiteli olabilmesi için bu sınavdan başarılı olması gerekmektedir. Kurumsal olarak özel eğitim kurslarımızda öğrencinin bu ihtiyacına profesyonel destek sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Üniversite hayali kuran bir gencin, bu hayalini gerçekleştirme aşamasında öğretmen-öğrenci-veli üçgeni temel dayanağımızdır” diyen Doğan; “Öğrencimizin üniversiteli olabilmesi için “neler yapması gerekir, kişisel olarak başarılı yada başarısız olduğu derslerin tespiti, alanına uygun uzmanlaşmasına ve karakteriyle bağdaşmasına olanak sağlayan mesleği belirlemesi ve akabinde bu istek için nasıl bir ders çalışma ve öğrenme durumu olabilir” gibi değerlendirmelerle yıl içinde akademik ve psikolojik profesyonel destek verilir”

KALİTELİ YAYIN DESTEĞİ

“Biraz açmak gerekirse tüm bu eğitimsel hizmetler içerisinde öğrencimizin seçmiş oldukları bölümler dahilinde branş dersleri deneyimli öğretmen kadromuz tarafından sistemli ve anlaşılır şekilde verilir. Çeşitli ders ve konularda öğrencilerimizin zorlandıkları kısımlar tespit edilir ve konu etütleri ile tekrar edilir. Öğrencimizin bu aşamada sınıf öğretmeni ve ayrıca rehber öğretmeni ile birlikte konu çalışmaları doğrultusunda soru çözme yeterliliği oluşturulur. Öğrencimizin hedefine ulaşabilmesi için kaliteli yayın desteği ile farklı soru tiplerini görmesi ve soru çözme hızını arttırması böylelikle sınav zamanını verimli kullanabilme becerisini kullanabilmesi sağlanır” diye konuştu.

SINAV ALIŞKANLIĞI KAZANIR 

Doğan, şöyle devam etti: “Öğrencimizin bu seviyeye ulaşabilmek için kurumumuzda benzer öğrenci seviyeleri ile eğitim görmesi adına “Seviye Belirleme Sınavı” konunun pekişmesi ve daha rahat anlaşılması adına “Tarama Sınavı” gerçek sınav değerleri adına “Genel Deneme Sınavı” ve “Ek Denemeler” gibi sınav alışkanlığı kazanır.                               Yukarıdaki akademik unsurlar dışında ayrıca öğrencimizin psikolojik ve mentalite olarak da sınava hazır olması beklenir. Bu noktada baş etmemiz gereken diğer unsur “Sınav kaygısı”dır”

BİREBİR GÖRÜŞMELER

“Rehberlik servisimiz öğrencimizin sınav kaygısını yaşamasına neden olan “özgüven eksikliği ya da aşırı güven, beklenti, zaman yönetimi, aile tutumları, geçmiş yaşantısı, hedefsizlik ya da ciddiyet kuramama” gibi etkenlerin çözümü için birebir görüşmeler ve çeşitli aşamalar bulunur”

HEDEFİ OLAN ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ

“Tüm bu süreç boyunca “Kalite Özel Öğretim Kursu” olarak öğrencimizin başarıya ulaşabilmesi için yıllardır birlikteliğimiz tecrübemize uygulamalarımızı sunuyoruz.                                                                                              Bu vesile ile üniversite hayali ve hedefi olan tüm öğrencileri bekliyoruz, onlara eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.