Adnan Kemal Aydın listesini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adnan Kemal Aydın listesini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2020 / Per 12:19
/ 8.704 Kez Okundu
| |

İnegölspor Başkan Adayı Adnan Kemal Aydın, yönetim kurulu listesini açıkladı.

Çamlıca Kahvaltı & Et Mangal’da basın mensupları ile bir araya gelen İnegölspor başkan adayı Adnan Kemal Aydın ve yönetim kurulu, burada yönetim kurulu listesi açıklamasında bulundu.
Yönetim kurulunu açıklayan Adnan Kemal Aydın “Allah nasip ederse İnegölspor’un yönetimine talibiz.  Mevla’m utandırmasın hayırlı olur inşallah.” Dedi.

BİZ BÜTÜNLEŞTİRMEYİ SEVEN İNSANLARIZ
Çekilme isteği oldu mu? Sorusuna cevap veren Adnan Kemal Aydın; Biz arife akşamı açıklama yaptık adaylığımızı açıkladık.  Biz kulübümüzün 289 üyesine bayram tebriki, bizzat telefonla arayarak ulaşmaya çalıştık. Belediye başkanımıza adaylığımızı açıklayacağımızı bildirdik. Bizi makamında ağırladı. Bana her iki listeden kim kazanırsa kazansın eşit şartlarda destek vermezsem namerdim dedi. Bize bu sözü kendisi söyledi. Ben her platformda söylüyorum rakip listede olan arkadaşlarımız da burada vaktini de nakdini de harcayacak arkadaşlar. İnegölspor başkanlığı ya da yönetim kurulu gibi kutsal bir görev her babayiğidin harcı değil. Onlarda medeni cesaret göstermişler vakitlerini nakitlerini harcayarak bu göreve talip olmuşlar. Biz kimseyi kırmadık kırılmak darılmakta yok. Benim yaşım 53 İnegöl’de beni herkes tanır bilir. Biz bütünleştirmeyi seven insanlarız. Biz çıtayı nasıl yukarı çekeriz düşüncesi olan insanlarız.

GÜZEL BİR MOZAİK YAPTIK
Eşref Yiğit’in diğer listede olması hakkında konuşan Adnan Kemal Aydın ;Ben Eşref Yiğit’in bizim listede olmasını talep ettim daah evvel oturmuşklar kaynamışlar , Eşref Yiğit bu duruma karşıda çıkabilirdi bizde toplumu kucaklayan çok güzel bir mozaik oluşturduk. Bakın bizim listemizde CHP’den de MHP’den de Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri var. Biz güzel bir mozaik yaptık, İnegöl2ün her kesimini kucaklayan liste yaptık. Farklı şeyler yapmak istiyoruz. Ben İneöglspor’un kongresinin kapalı spor salonunda yapılmasını isterim. İnegölspor kongresinde neden bin delege olmasın. Farklı hedeflerimiz var göreve geldiğimizde bunları konuşacağız.

HOCA KONUSUNU KONUŞACAĞIZ
Göreve geldiğimizde hoca konusunu konuşacağız ekibimizle. Ben bir dönem Murat Yoldaş hocamızla görev yaptım. Onun uyumunu hoş gördüğüm için şahsım adına önerebilirim ama tek başıma karar veremem.

LİSTE ŞU ŞEKİLDE;

Faruk Adıyaman
Erkan Dönmez
Mesut Avcı
Osman Sevim
Yücel Demir
Ömer Ferhat Çağlayan
Mehmet Tanrıkulu
Şaban Gümüş
Muhsin Yeniçeri
Demirhan Şanal
Bülent Salık
Doğukan Bedir
Fatih Gürler
Taner Karakaya
Erkan Narin
Emre Kösen
Melih Uçaravcı
Ali Çelik
Ümit Ulucan
Furkan Balcıoğlu
Samet Dumlu
Hasan Yetim
Metin Babacan
Taner Güven
Cihat İlker
 Sinan Çalık
 Emin Arslan

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.