Afrin operasyonu ABD’ye karşı yapılmış operasyondur

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Afrin operasyonu ABD’ye karşı yapılmış operasyondur
26 Oca 2018 / Cum 10:58
/ 3.477 Kez Okundu
| |

Saadet Parti’sinin 5. Mevsim kültür merkezinde düzenlediği programda konuşan Kudüs TV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Şirin Afrin operasyonu ABD’ye karşı yapılan bir operasyondur dedi.

Saadet Parti’si İnegöl İlçe Teşkilatının düzenlediği Kudüs İslam’ındır gecesine İnegöl Belediyesi Başkan Vekili Turgay Yel, CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Celalettin Ergün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece, Saadet Parti İnegöl Gençlik Kollarının hazırladığı sine vizyon ve şiirler ile devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Parti’si İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu “Öncelikle ifade edelim ki bildiğiniz gibi ordumuz Afrin’e yönelik zeytin dalı harekatı başlattı. 6. gününde olduğumuz bu harekâtta şehit düşen askerlerimize ve Reyhanlı ilçesine atılan füzeler sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır dilerken yaralanan vatandaşlarımıza da rabbimden acil şifa diliyorum. Bölgede yaşanan ve gelişen olaylar bizlere bir kez ABD’nin ülkemize stratejik ortak olamayacağını net bir şekilde gözler önüne sermiş oldu.”

HUZUR VE BARIŞ TEMİNAT ALTINA ALINMIŞ OLUR

İnşallah Afrin’e yönelik zeytin dalı operasyonunu silahlı kuvvetlerimiz sona erdirdiğinde bölgede huzur ve barış teminat altına alınmış olur. biz saadet partisi olarak bu harekatın ülkemizin huzur ve güvenliğine bölgemizin barış ve istikrarına vesile olmasını temenni ediyoruz.

BOP’U ANLAMAYANLAR AFRİN’İ ANLAYAMAZLAR

BOP Projesini anlamayanların Afrin’i anlayamayacaklarını ifade eden Eroğlu “Bazı kardeşlerimiz Afrin harekâtının yapıldığı bir zamanda Kudüs gecesi düzenlenmesine anlam veremeyebilir. Ancak bizler şunun çok iyi farkındayız. ABD’nin ve işbirlikçilerinin gerek geçmişte yapılan Irak operasyonu gerek Arap baharı adı altında başta Suriye ve Mısır olmak üzere diğer İslam ülkelerine yapılan askeri ve siyasi operasyonların ve gerekse de Kudüs üzerinde oynanan oyunların tek bir amacı var oda büyük ortadoğu projesi yani büyük İsrail devletini kurulmasıdır. Bu yüzden bu projeyi idrak edemeyenlerin Afrin’i anlaması mümkün değildir.”

BU PLAN BOZULACAK

BOP projesinin bozulacağını belirten Eroğlu  “Ancak bizler inanıyoruz ki ülkemizdeki aldanmayan ve aldatmayan tüm inançlı kardeşlerimizin gayretleri neticesinde ırkçı Siyonist İsrail’in 5000 yıllık bu planı Allah’ın izni ile bozulacak ve başlarına geçirilecek İslam coğrafyası tekrar özlenen huzura ve barışa kavuşacaktır. Tüm mesele bizlerin bu mücadelede nasıl bir imtihan vereceğidir. Rabbim kazananlardan eylesin.” Dedi.

HAMAS TEMSİLCİSİ’DE KATILDI

Programa Hamas’ın Yemen Temsilcisi Dr. Abdul Muti Zakkut’ta katıldı. Programda selamlama konuşması yapan Zakkut “Necmettin Erbakan Türkiye’de uyanışa sebep olmuştur. Biz bu büyük komutanı Filistinliler olarak unutmuyoruz ve unutmayacağız. Necmettin Erbakan siyonist İsrail devleti ile ilişkilerin kesilmesini istemişti. Allah Erbakan hocaya rahmet eylesin.”

TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUZ

“Türkiye’yi çok seviyoruz. Türkiye bizim için önemli bir yer. Sizlere Filistin’den selamlar getirdim. Bizler 400 sene Türkler’in bayrağı altında yaşadık. 400 sene bu bayraktan başka bayrak görmedik. 400 sene bu bayrak için savaştık. 400 sene boyunca izzetli bir şekilde yaşadık. Türk bayrağına olan sevgimizden olayı bizi Osmanlı’dan ayırmak istediler. 1917 yılında Linda adında bir komutan Osmanlı’yı Filistin’den çıkarmak için yaptığı çalışmalarda haçlı savaşı bitmiştir dedi. 1917’den sonra Avrupa’daki, Rusya’daki ve dünyanın diğer yerlerindeki Yahudileri nasıl Filistin’e yerleştiririz derdine düştüler. Filistin’de 6 milyon insan Yahudi işgali altında ve 6 milyon Filistin’li dünyanın çeşitli yerlerinde yaşamakta. Başkentimiz Siyonist İsrail devletinin işgali altında. Bu zalim batı zamanından burada Siyonist devletini kurdu.”

ABD başkanı Trump, atı ve kendi menfaatleri için İsrail devletini destekliyor. 2 Milyon Filistinli Gazze’de ölmekte. Gazze denizden, havadan, karadan kuşatma altında. Gazze’de çocuklar ilaç olmadığı için ölmekte. Şehirde elektrik yok ve insanlar ısınma ihtiyaçlarını karşılama yamıyor.

KUDÜS İLK KIBLEMİZ AMA

“Kudüs ilk kıblemiz ama bugün Kudüs’ün kapılarında siyonist askerler beklemekte. Mescid-i Aksa’da namaz kılınması engellenmekte. Bu kadar yaşanan zulme rağmen ABD başkanı Trump çıkıp Kudüs İsrail’in başkentidir diyor. Trump’un Kudüs anlaşmasının başarısız olmasını istiyoruz. Başta Türkiye olmak üzere tüm dünya devletlerinden destek bekliyoruz. 70 sene boyunca nasıl direnerek yaşadıysak bundan sonrada taviz vermeyeceğiz söz veriyoruz. Bu karanlık günlerin ardından aydınlık gelir inşallah.”

AFRİN ABD’YE KARŞI YAPILMIŞ OPERASYONDUR

Programda konuşan Kudüs TV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Şirin “ Afrin meselesi toprak mücadelesi yada terörist yapılanmaya karşı operasyon olarak gözükse de, büyük şeytan ABD ve haçlı grubuna karşı yapılan operasyondur. Afrin operasyonu ABD’nin planlarına karşı yapılmış bir operasyondur.”

İSRAİL’İ KORUMAK İÇİN SURİYE’DELER

“ABD dışişleri bakanı Rex Tillerson biz Suriye’de İsrail’i korumak için bulunuyoruz dedi. Bu Afrin operasyonu ABD’nin İsrail’i koruma planlarına yapılan bir operasyondu. Çevik bir 28 Şubat’ta demokrasiye balans ayarı yapmıştık dedi. Eskiden ABD,İngiltere, NATO ayar çekiyordu, artık ABD’ye bu ümmet ayar çekecek.”

ERBAKAN HOCA O PLANA İZİN VERMEDİ

Hatırlayın 12 Eylül darbesi öncesi 6 Eylül 1980’de Konya’da çok büyük bir Kudüs mitingi düzenlenmişti. Bu mitingden sonra 1980 darbesi gerçekleşiyor ve ABD’de bizim çocuklar başarılı oldu diyorlardı. Daha sonra bu ülkede 28 Şubat darbesi yaşandı. O dönemin komutanlarından Çevik Bir 2002’de yazdığı bir yazıda Ortadoğu’da Türkiye ile İsrail dostluğu ile istikrar sağlanabilir. Filistin’de Hamas ve El Fetih Türkiye ile tasfiye edilecek plan buydu. Ama Erbakan hoca buna izin vermedi o dönemki gazetelere bakabilirsiniz. 6 Eylül’de düzenlenen Konya mitingi Türkiye’de bazılarını rahatsız etti. Kudüs’e özgürlük diye haykırıldığı zaman neden rahatsız etti. İsrail’e ölüm diye haykırıldığı zaman, Kudüs, Filistin ve Mescid-i Aksa için mücadele edeceğim yeminleri yapıldığı zaman senin niye zoruna gitti. Sen Netanyahu musun, sen Şaron musun, sen kimsin? Kudüs mitinginden o kadar rahatsız oluyorsun ki, hatıralarına ‘Artık sabrımız kalmadı’ yazıyorsun. 28 Şubat 1997 yılına geliyoruz. 1980 darbesinden 17 yıl sonra ne oluyor? Yine ABD’nin adamları diyor ki, ‘İsrail’in düşmanı Erbakan geldi.’ Çevik Bir ve onun gibi düşünenler diyor ki, ‘Erbakan, İsrail, NATO düşmanı.’ Biz kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, hepimiz İsrail’in düşmanıyız. Öyle İsrail düşmanıyız deyip, duranlardan değiliz. Biz İsrail’in bu kanser rejimini tamamıyla ortadan kalkıncaya kadar denizden, nehire, bütün Filistin özgürleşinceye kadar Mescid-i Aksa kurtuluncaya kadar İsrail’le savaşanların canımızla, kanımızla, malımızla, bütün varlığıyla yanlarındayız. Hepimiz bir Ahmet Yasin’iz, hepimiz bir Kassabız, hepimiz bir Hamas’ız


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.