Ahid’den Aktaş’a Teşekkür Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahid’den Aktaş’a Teşekkür Ziyareti
10 May 2017 / Çar 22:44
/ 719 Kez Okundu
| |

Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek derneğin kuruluşundan bu güne kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

İnegöl’de toplumun temel direği olan ailenin doğru aile yapısının oluşmasını sağlamak adına faaliyet gösteren Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

AMACIMIZ İMANLI MÜCAHİT NESİLLERİ YETİŞTİRMEK
Ziyaret sırasında konuşan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, derneklerinin; aile eğitim seminerleri, öğrenci sohbetleri, 2 yıldır faaliyetine devam eden AHİD Çocuk Mektebi ve bu yıl açılan Suffe Yatılı Kuran Kursuyla İnegöl halkına hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. Amaçlarının sağlam temeller üzerinde kurulmuş aile olduğunu kaydeden Köseoğlu, “Suffe yatılı kuran kursumuzda Arapça ve dini ilimler tahsil edilmeye başlandı. Amacımız ümmetin istifade edeceği, ümmete hizmet edecek, yetişmiş alimlerin burada eğitilmesi ve İslam davetçilerinin yetiştirilmesidir. Çocuk mektebinde de 4-6 yaş çocuklarımıza kuranı kerim, temel dini bilgiler, adabı muaşeret ve İslam ahlakı, siyer-i nebi gibi dersler veriliyor. 7 yıldır aksamadan devam eden aile eğitim seminerleriyle İnegöl halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Amacımız aileye dikkat çekip manevi temeller üzerinde aile yapısını sağlamlaştırıp sağlıklı ve imanlı nesiller yetiştirecek anne-babaları aile kurumunda birleştirmek, aileyi sağlam temellerde ortaya çıkarıp yeniden şanlı tarihindeki o imanlı mücahit nesilleri yetiştirecek anne babaları oluşturmaya çalışmaktır. Kurulduğu günden beri de derneğimizden desteğini esirgemeyen, hep yanımızda olan İnegöl Belediyesi ve Başkanımıza bir teşekkür ziyareti yapmak istedik. Rabbim hayırlı hizmetlerinde hepimizi ortak eylesin. Hepimizin gayretini arttırsın” dedi.

SUFFE EĞİTİM MERKEZİ İNEGÖL İÇİN GEREKLİ OLAN BİR YER
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise AHİD Başkanı Köseoğlu ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İnegöl’ün ekonomisini, sosyal hayatını ve manevi hayatını canlandırmak adına kurulmuş dernekler, sivil toplum kuruluşları ve vakıflar olduğunu kaydeden Aktaş, “Bunların bazılarının gerçekten çok hayırlı işlere imza attıklarını görüyoruz. AHİD kurulduğu günden bu günü gerçekten özellikle toplumun temel direği olan ailenin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için daha sağlıklı temeller üzerinde oturması adına önemli organizasyonlar, eğitim faaliyetleri, değişik seminerler ve konferanslar icra ediyor. Ben kendilerine bu yönüyle çok teşekkür ediyorum. Biz de yaptıkları bu çalışmalara karınca kararınca destek vermeye çalışıyoruz. Suffe Eğitim Merkezi de İnegöl için gerekli olan yerlerden biriydi. Zaman içerisinde aktivitesinin daha da artacağını düşünüyorum. Ben bu vesile ile yapılan bu çalışmalarda maddi ve manevi katkısı olan herkesten Allah razı olsun derken, çorbada tuzumuz olması hasebiyle çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Naci Köseoğlu Başkan Aktaş’a derneklerine olan katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.