Ahmet Davutoğlu İnegöl'ün en büyük problemini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Davutoğlu İnegöl'ün en büyük problemini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eki 2022 / Cum 18:30
/ 3.469 Kez Okundu
| |

Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı açılışında açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı'nın açılışına; Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Eşi Sare Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurcu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzettin Küçük, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı açılışında konuştu.

Davutoğlu yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

İnegöl ithalat ve ihracat konusunda net 1 milyar dolar Türkiye’ye gelir sağlamakta.

Sanayide ustalarla bir araya geldik, hepsi ellerindeki nasırlarla karşıladılar o ellerindeki nasırlar kazandıkları paranın ne kadar zor olduğunun göstergesidir çünkü helal para kazanıyorlar.


“ONLAR GİDECEK BİZ GELECEĞİZ”

Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki herkes perişan. Biz geliyoruz Bursalı ve İnegöllü vatandaşlara söz veriyoruz. Onların haklarını yerde bırakmayacağız.

“İNEGÖL’ÜN EN BÜYÜK DERDİ UYUŞTURUCU”

Gördüğüm her İnegöllü vatandaşın söylediği sorun uyuşturucu. Gençlerimiz uyuşturucuya kolay ulaşıyor, ailelerinden para alamıyorlar, yüzlerine bakamıyorlar, hem kolay para için hem de evlerinde yaşanan sorunlardan dolayı uyuşturucuya başvuruyorlar.

MADENCİMİZ ŞEHİT OLUR KADERE İNANIRIZ DERLER

Bu millet kadere inanır ancak sizin inandığınız gibi inanmaz. Bu ülkede Kızılırmak’ta İnegöl’de bir kuzunun başına bir şey geldiğinde hesap verecek kişiler olmaya geliyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.