Ailesi perişan 15 yaşındaki Umut her yerde aranıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ailesi perişan 15 yaşındaki Umut her yerde aranıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
31 May 2024 / Cum 18:14
1 dk okuma / 16.555 Kez Okundu
| |

15 yaşındaki Umut Demir, Burhaniye Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi büyük endişe içinde. Umut’u gören veya nerede olduğunu bilenlerin 0538 394 9638 numaralı telefon veya 112 polis ihbar hattına bilgi vermeleri rica olunur.

Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Umut Demir bugün sabah saatlerinde Burhaniye Mahallesi, 2. Okul Sokak üzerindeki ikametinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi, Umut'tan haber alamayınca büyük endişe içinde karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Umut Demir’in kaybolmasıyla birlikte, ailesi ve çevre sakinleri seferber oldu. Umut’u gören veya nerede olduğunu bilenlerin en kısa sürede bilgi vermesi önemle rica ediliyor. Umut Demir hakkında bilgi sahibi olanların 0538 394 9638 numaralı GSM hattından ailesine ya da 112 polis ihbar hattına ulaşmaları isteniyor.

Ailesi ve yakınları, Umut’un bir an önce bulunabilmesi için herkesin yardımını bekliyor. Umut’un kaybolmasıyla ilgili gelişmeleri polis yakından takip ediyor ve her türlü ihbarı değerlendirmek için çalışmalara devam ediyor.

Umut Demir’in bulunması için tüm vatandaşların duyarlı olması ve bildiklerini yetkililere iletmesi büyük önem taşıyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.