Ak Gençlerde Şampiyon Yenice

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ak Gençlerde Şampiyon Yenice
 :
/ 419 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve 35 gün süren Mahalleler Arası Futbol turnuvası, oynanan final müsabakası ile son buldu. Turnuvanın şampiyonu finalde Yeni Mahalle’yi 2-1 yenen Yenice Mahallesi oldu.

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından 10 Mayıs tarihinde başlatılan ve 35 gün süren Mahalleler Arası Futbol turnuvası heyecanı önceki gün oynanan final müsabakası ile son buldu. Şampiyon, finalde Yeni Mahalle’yi 2-1 yenen Yenice Mahallesi olurken turnuvanın 3.sü ise Süleymaniye Mahallesi’ni 7-2 yenen Üçevler Mahallesi oldu. Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara ödülleri final müsabakasının ardından düzenlenen tören ile takdim edildi.

KAYNAŞMA HAT SAFHADAYDI

Kupa töreni öncesi bir konuşma yapan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri, “10 Mayıs tarihinde başladığımız AK Parti Gençlik Kolları Mahalleler Arası Futbol Turnuvası bugün itibari ile son bulmuştur. Finalde Yenice Mahallesi, Yeni Mahalle ile karşılaşmıştır ve Yenice Mahallesi 2-1 galip gelmiştir. Turnuvamıza katılan bütün mahallelerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel maçlarımız oldu. Kaynaşma hat safhada oldu. Bu futbol turnuvasının devamını da getirmek sureti katılan bütün takımlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve mahalle yönetimlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Yaklaşık 35 gün süren AK Parti Gençlik Kolları turnuvasının sonuna gelindiğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “35 gün süren AK Parti Gençlik Kolları turnuvasının final maçına gelmek isterdik ama geciktik. En azından kupa töreni kısmına yetiştik. Öncelikle çok değerli Gençlik Kolları Başkanımıza ve yönetimine teşekküre diyoruz. Bu tip organizasyonlar birlik ve beraberliğin arttırılması adına önemli çalışmalar. Tabi AK Parti ailesi çok güçlü bir aile. AK Parti her yerde. Yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz bugün hepimiz 3 koldan dağıldık, İnegöl’deki pilavlar, açılışlar, düğün ve cemiyetler ile alakalı 3 ayrı koldan başkan yardımcılarımız ile beraber geziyoruz. Bugün de Gençlik Kollarımız bu faaliyetini sonlandırıyor. Tabi AK Parti’de bir faaliyet biter başka bir faaliyet başlar. Muhakkak suretle başka etkinlikler de peşin sıra gelecektir. Mahallelerimiz arasında hem kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak hem de gücümüzü ortaya koymak adına yapılan turnuvada 1.liği Yenice Mahallemiz aldı. Arkadaşlarımızı kutluyorum ama Alanyurt’tan bize katılan Yeni Mahalle 2. ve beraberinde Üçevler de 3. oldu. Bu arkadaşlarımızı da gayretleri dolayısı ile kutluyoruz. Bu güzel turnuvanın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.