AK Parti Bursa'da aday adayları ile toplantı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Bursa'da aday adayları ile toplantı yapıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Oca 2024 / Pzt 17:16
/ 2.310 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa İl Başkanlığı İnegöl’de dahil olmak üzere 15 ilçedeki aday adayları ile toplantı gerçekleştirildi. İşte toplantıda konuşulanlar.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı geçtiğimiz Cumartesi akşamı Merinos Kongre Kültür Merkezi’nde 15 ilçedeki aday adayları, mevcut belediye başkanları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen programda aday adaylarına tavsiyelerde bulunuldu.

Programda aday adaylığının bir hak olduğu, adaylığın bir yarış olduğu aday olmayan isimlerin teşkilata küsmemesi gerektiği ve seçim çalışmalarında aday gösterilen isime destek verilmesi gerektiği hatırlatıldı.

İLÇELERİN ADAYLARI BELLİ OLUYOR
Öte yandan il başkanlığının gerçekleştirdiği son anketin sonuçları bekleniyor. Bu sonuçlar üzerinden yapılan değerlendirme sonrası oluşturulacak rapor AK Parti Genel Merkezi’ne teslim edilecek. Rapor sonuçları doğrultusunda önümüzdeki hafta İnegöl’de dahil geril kalan 15 ilçenin belediye başkan adayları açıklanacak.

ANKARA ADAYI PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLANACAK
AK Parti'nin 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan aday tanıtım toplantısı, Irak'ın kuzeyinde terör saldırıları sonrası gelen şehit haberlerinin ardından ertelenmişti. AK Parti'nin ertelenen "Aday Tanıtım" toplantısının, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği açıklandı.

MHP'YE 2 İLÇE
Öte yandan Cumhur İttifakı ortağı MHP Bursa'dan Yenişehir ve Mustafa Kemalpaşa olmak üzere 2 ilçeden aday çıkartacak, geri kalan 15 ilçede ise AK Parti aday çıkartacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.