AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanından Aktaş’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanından Aktaş’a Ziyaret
30 Ağu 2017 / Çar 17:20
/ 3.602 Kez Okundu
| |

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Avukat Nebahat Öner, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Doğubayazıt’ta yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şubat ayında AK Parti Genel Merkezi tarafından koordinatör olarak görevlendirildiği Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden gelen misafirlerini ağırladı. AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, bir dizi ziyaret için geldiği Bursa bölgesinde Başkan Alinur Aktaş’ı da ziyaret etti.

DOĞUBAYAZIT BAMBAŞKA BİR KİMLİĞE BÜRÜNDÜ


AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner’i Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Başkan Alinur Aktaş koordinasyonunda Doğubayazıt’ta devam eden çalışmalara ilişkin istişareler yapılırken, şehirde 6 aylık sürede yaşanan değişime de dikkat çekildi. Nebahat Öner, Kaymakam Ulaş Akhan’ın kayyum olarak atanması ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da koordinatör olarak görevlendirilmesi sonrası Doğubayazıt’ın bambaşka bir kimliğe büründüğünü kaydederek iyi yönde gelişmelerin de sürdüğünü ifade etti. Öner, hem Doğubayazıt’a sağladıkları katkı hem de kendilerini ağırladığı için Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

DOĞUBAYAZIT’TA YAPILAN ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ


Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bugün Türkiye’nin turizm anlamında önemli değerlerine sahip olan Doğubayazıt’tan misafirlerimizi ağırlıyoruz. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Nebahat Hanım Doğubayazıt’ta yaşanan değişim ve dönüşümde sağ olsun büyük katkılar sağladı. Şehrin yeniden ayağa kaldırılması ve refahın artması adına yapılan çalışmalarımız da bildiğiniz gibi halen sürüyor. Bugün de bu ziyaret vesilesiyle orada yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalarımıza ilişkin istişareler yapma fırsatı bulduk. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner’e hediye takdiminde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.