AK Parti iftarında seçim eleştirisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti iftarında seçim eleştirisi
 :
/ 896 Kez Okundu
| |

Köfteci Selim’de düzenlenen iftar yemeğine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Başkanı Adem Demirel ve çok sayıda partili katıldı.

HERKES ÖZELEŞTİRİ YAPSIN

İftarın ardından konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel iftar programını düzenlemekteki amaçlarının daha önce teşkilat bünyesinde görev yapan ve eskiden görev yapmış kişilerin kaynaşması olduğunu söyleyerek, “1 ay önce ciddi bir sınavdan geçtik. Sonuç olarak istediğimiz bir tablo çıkmadı ama biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu noktada sonuçla ilgili kimseyi suçlamayın. Herkes kendine özeleştiri yapsın. Özellikle çalışmalarımıza her an erken seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. Çalışmalarımıza dava gözüyle bakmalıyız. AK Parti sadece Türkiye’nin değil dünyada zulüm görenlerinde partisidir. Çalışmalarımızı bu bilinçle yapmalıyız” dedi.

RAMAZAN SONRASI EKONOMİ AÇILIR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise seçimlerin ardından güven aşılamak gerektiğini söyleyerek “AK Parti hiçbir zaman bölen olmadı, her zaman yapan oldu. AK Parti koalisyon ile ilgili en iyi gayreti gösterecektir. Buradan erken seçimde çıkabilir. Çünkü Türkiye’nin kaybedeceği zaman yok. Ramazan tüm bereketi ve güzelliği ile devam ediyor. Ramazanlar eskisi gibi devam ediyor. Nerede o eski ramazanlar diyorlar ama sahur aynı sahur, iftar aynı iftar. Bu noktada ramazanın bereketinden doya doya istifade etmek lazım. Belki ticari anlamda bir yavaşlama var ama ramazan sonrasında inşallah tekrar işlerde, siyasette iyiye gidecektir diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

HERKES BAŞINI İKİ ELİNİN ARASINA KOYSUN

Son olarak konuşan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin İnegöl’de yüzde 58 oy aldıklarını hatırlatarak, “Bizim rakiplerimiz olan diğer partiler bizden arta kalan yüzde 42’yi paylaştılar. 2011 yılında oy oranımız yüzde 66’ydı. Yüzde 8’lik bir oy kaybı yaşadık. Bu durumda eğer bir düşüş varsa geriye gidiş varsa bunun muhasebesini AK Parti’ye oy veren herkes oturup başını iki elinin arasına koyup düşünmeli. Biz yüzde 8’lik oyu İnegöl’de nasıl kaybettiğimizi düşünmeliyiz. İstişare kurullarımız sandık sandık analizlerini yapıyorlar. Ben özellikle ilçe teşkilatımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gece gündüz demeden çalıştılar. Türkiye sıralamasında 975 bölge arasından 225. sırayı aldık. Bu başarıyı belki çok yakında, beklide 4 sene sonra yenileyerek AK Parti’yi İnegöl’de taçlandıracağız. Biz AK Parti olarak Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Biz erken seçime de hazırlıklıyız hazırlıklı olmaya devam edeceğiz. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.