AK Parti il başkanlığı istifaları istedi! Mustafa Durmuş istifa edecek mi?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti il başkanlığı istifaları istedi! Mustafa Durmuş istifa edecek mi?
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Ağu 2023 / Sal 00:33
/ 8.363 Kez Okundu
| |

AK Parti’de belediye başkanlığı yada meclis üyeliği için istifa süreci başlatılırken, ilçe başkanı Mustafa Durmuş görevinin başında olduğunu yönetiminin gerekirse yenileyebileceğini belirtti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda ilçe başkanların istifalarını aldığı kulisleri hareketlendirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Bursa il başkanı Davut Gürkan, "İstifaları alındı değil de  affını isteyenlere izin verileceğini aktardık" dedi.

İSTİFA EDECEK ARKADAŞLARIMIZ OLABİLİR
Konu hakkında görüştüğümüz AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise “Türkiye genelinde İl ve ilçe  Yönetim kurulu üyelikleri bazında yenilenme çalışması başlamıştır. Milletvekilliği seçiminde istifa eden arkadaşlarımız oldu. Şimdi yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı için affını isteyecek arkadaşlarımız olabilir.”

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
Göreve devam edeceğini belirten Durmuş “Görevine devam eden ilçe başkanları olarak yakın zamanda İl Başkanımız ve bölge koordinatörümüz ile toplantı yapacağız. Affını isteyecek, görev değişikliği olacak arkadaşlarımızla alakalı raporumuzu sunacağız yeni bir yönetim kurmak için yetki verilebilir. Süreç bu şekilde devam etmektedir. Sürecin ülkemize, Şehrimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

ADAYLIK İÇİN ADI GEÇİYORDU
Öte yandan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un adı kulislerde belediye başkanlığı adaylığı için geçiyordu.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.