AK Parti İlçe Teşkilatında bir istifa daha

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İlçe Teşkilatında bir istifa daha
26 Tem, 2018 / Per 11:21
/ 16.813 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, 6. Olağan Kongresinde Mustafa Ersan başkanlığında, göreve gelen yönetimde 3. İstifa gerçekleşti.

AK Parti İlçe Yöneticisi Mevlüt Durak sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Teşkilat başkanı Ali Toprak’a tepkisini göstererek istifasına neden olduğunu vurgulayan Durak “24 Temmuz itibariyle Ak Parti’de ki yöneticilik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Ben sadece görevi bıraktım sonuna kadar AK Parti’nin hizmetkarı olacağım. Tayyip Erdoğan yalnız bırakılmaz vatan yaşımız ne olursa olsun bizden görev beklemektedir. Görev yaptığım süre içerisinde adam gibi adamlarla çalıştım. Gerek yönetim kurulumuzun üyeleri gerekse ilçe belediye başkanı ve de yardımcıları belediyemizin değerli personeli hepsi mükemmel ve de çalışkan vatansever insanlar hepsine teşekkür ediyorum. Özellikle belediye başkanımız nazik bilgili proje üretmek , İnegöl’e bir şeyler kazandırmak için elinden geni yapmaya çalışmaktadır. Kendisine başarılar diliyorum. Sadece şekerim ve tansiyonumdaki ani yükselişler sebebiyle ayrıldım desem de ayrılmamda etkili olan başka sebeplerde tabi ki vardır. Teşkilat başkanı olan arkadaşın idarecilik vasfını taşımadığını düşünüyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma başarılar diler durumu kamuoyu ile paylaşırım. Selam sevgi saygı ile.” İfadelerini kullandı.

Geçtiğimiz şubat ayında ise Ekonomik İşler Başkanı Şeyma Topalakve Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Işıklar'da istifa etmişti.

24 kişilik yönetimde 3. Yöneticinin istifa etmesinin ardından yedeklerde 3. Sırada bulunan Hasan Baştürk’ün yeni yönetimde görev alması bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.