AK Parti İnegöl Gençlik Kolları İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl Gençlik Kolları İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
14 Ara 2018 / Cum 23:50
/ 15.422 Kez Okundu
| |

Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, Belediye Başkan Aday Adayları ile partililer katıldı.


Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, “18 şubat 2018 tarihinde bir birinden değerli kardeşlerimizden oluşan  yönetimimle birlikte bu kutlu dava bayrağını önceki dönem gençlik kolları başkanımız sayın semih şeherli den devraldık. Mahalle teşkilatlarımızı, ak gönüllüler komisyonlarımızı,ÜNİAK ve yeni seçmen teşkilatlarımızı oluşturarak dava bayrağını daha ileriye taşıyabilmek için, hız kesmeden çalışmalarımıza başladık.  Akabinde 24 haziran seçim atmosferine girerek teşkilatlarımızla birlikte İnegöl’ümüzde girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmamak adına gece gündüz demeden çalıştık ve bu seçim sürecini Allah’ın izniyle zaferle sonuçlandırdık… Göreve geldiğimiz günden bu yana yılmadan ve yorulmadan çalışan siz değerli yol arkadaşlarına sahip olduğum için rabbime ne kadar şükretsem azdır… Şimdi ise, önümüzde 31 mart yerel seçimleri var… Bu seçim sürecinde de teşkilatlarımızla birlikte, aynı özveri ve heyecanla çalışacağımızdan, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler AK  gençlik olarak daima reisimizin ve partimizin yanında, elif gibi dimdik durduk ve durmaya devam edeceğiz. Bizlerin her zaman yanında olan çok değerli ilçe başkanıma, milletvekilime,belediye başkanıma,il başkanıma, kadın kolları başkanıma ve siz değerli teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor  hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Zaten bu teşkilatla; hayırlı işlerle buluştuk. Ümmet için hep birlikte çalışmaya gayret ettik. Faaliyetlere bakıyorum; çok kısa zaman içerisinde o kadar çok etkinlikler yapıyoruz. Bunları hep birlikte yapıyoruz. Bu faaliyetlerin arkasında planlama var. Hedeflerimiz var. Ortaya konulan performans da ortada. Partimiz hem Türkiye’ye hemde ümmete hizmet ediyor. Kurulduğu günden bu yana güçlenerek büyüyen bir AK Parti var. Bu davanın bir neferi olduğumuz için mutluyum. Gençliğin enerjisinden bende istifade etmek istiyorum. Hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız inşallah. Bu davaya hizmet eden her kim varsa yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi.

ÇALIŞ ÇALIŞ ÇALIŞ

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan da, “Her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız. Yılmadan yıkılmadan partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç, inandığımız uğurda vereceğimiz mücadele de yıldırmayacak, aksine güçlendirecektir. Diklenmeden dik durarak, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Dava arkadaşlarımızı savunmak da bizlerin görevidir. Tüm gençliği kucaklamayı hedeflemeliyiz. Seçim de üzerimize düşeni yaparak çalışıyoruz. Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmayacağız. Sorunlarımızı çözeceğiz. Dedikodulara asla taviz vermemeliyiz. Gelecek ak gençlikle umutlu bakıyor. Geleceğin, sizlerin elleri üzerinde yükseleceğine inancımız tamdır. Gençlere öğüdüm; Çalış çalış çalış.” Dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN BU ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, “Danışma meclisi toplantılarımızı tamamlıyoruz. Ana muhalefet partisinin bile yapamadığı toplantıları, sadece gençlik kollarımız tam anlamıyla yapıyor. Ak partinin mayasında AK  gençliğinin heyecanı ve hareketi var. Bu hareket 2023, 2053, 2071’e çok daha kuvvetli gidecektir. İnegöl, Bursa’nın göz bebeği. Gün gelecek, tarih kitapları Recep Tayyip Erdoğan’ı yazacaklar. O kitaplarda kum tanesi kadar bir emeğimiz varsa ne mutlu AK gençliğe. Seçimler kapsamında kapı kapı dolaşacağız. Mütevazı olmamız lazım. 40’lı yaşlara geldiğimiz de vefa duygusunu unutmadan, o dönemdeki gençliğe sımsıkı sarılarak, AK Partiyi daha ileriye götürmek için çalışacağız. Allah rızası için bu çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.