AK Parti İnegöl'de Bayramlaştı: '2028'de Rövanşı Alacağız'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl'de Bayramlaştı: '2028'de Rövanşı Alacağız'
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Nis 2024 / Çar 19:59
/ 1.993 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve teşkilat üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi. Konuşmalarda, Gazze'deki saldırılar kınanırken, 2028 seçimlerinde rövanş alınacağı mesajı verildi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş'un Konuşması

Saygıdeğer misafirler, değerli İnegöl halkı,
 
Birlik ve beraberliğin simgesi olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Yoğun bir Ramazan ayı geçirdik. AK Parti olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Eski başkanlarımız da burada; onların zamanında da bu zamanda da canla başla gayret ettik. Seçimler tamamlandı; içimizin bir tarafı buruk, Alinur Başkanımız seçilemediği için üzgünüz. İnegöl'ü kazandık ama büyükşehirde istediğimiz sonucu alamadık. Adil Kansu abimiz ve İhsan Alper bey görev almamasına rağmen canla başla gayret ettiler, onlara bir alkış istiyorum. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve ana kadememiz canla başla çalıştı. Milletimizin iradesi tecelli etti, milletimiz böyle karar verdi. Sandığa gelmeyen 50 bin kardeşimizin de verdiğini mesajı aldık. 2028 seçimlerinde bu seçimlerin rövanşını alacağız. Cumhurbaşkanımız başımızda, AK Parti'miz hükümette Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için canla başla gayret edeceğiz. "Ser gördüklerimiz de hayır vardır" diyoruz. Bizler mücadele edeceğiz, mazlum kardeşlerimiz için mücadele edeceğiz. Buraya gelip salonu doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, bayramınızı kutluyorum.
 
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın Konuşması
Ramazan bayramınız mübarek olsun. Buruk bir bayram yaşıyoruz; Gazze'de, Filistin'de yaşananlar içimizi acıtıyor. Bu günlerin yüzü suyu hürmetine onların kurtuluşuna vesile olsun. Bize düşen bir ve beraber olmak. Hepimize vazifeler düşüyor. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum, aldığı kararlar ile bu sorunun çözülmesinde en önemli lider olarak öne çıkıyor.
 
Ramazan ayında bir seçim dönemi yaşadık. Sonuçlar ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bu seçimlerde teşkilatların ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Gündüz yapılan iftarlar, sahurda yapılan programlar ve diğer programlarda çok ciddi emekler verildi. Teşkilatlarımız çok büyük emekler verdi. Bizler hizmete talip oluyoruz, bir makama talip olmak için gelmiyoruz. AK Parti belediyeciliği hizmet ve eser vadediyor. Vatandaşlarımız bizleri seçerek bir emanet verdiler. Büyükşehir belediyesi olarak şehrimize yapılacak çalışmaları takip edeceğiz. Bakanlıklar ile yapılacak yatırımları milletvekilimiz ile takip edeceğiz. Bir ve beraber olmamız gereken bir süreç bizleri bekliyor. Önümüzde tertemiz bir 4 sene var. Milletimize çok teşekkür ediyorum, bizlere güvenip seçtiler.
 
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman'ın Konuşması
Burada huzurlu bir şekilde bayram yaparken İslam coğrafyasında bayramını kan ve gözyaşı ile yapan kardeşlerimiz var. Allah bunlara neden olanı kahreylesin. Gazze konusunda Cumhurbaşkanımızın önemsemiyormuş gibi bir algı oluşturuyorlar. Cumhurbaşkanımızın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum.
 
Seçimler konusunda gayret ettik, canla başla çalıştık. Emeği geçen tüm teşkilatımızı alkışlıyorum. Gönlümüz İnegöl'de daha fazla oy almaktı. Gönlümüz çok güzel hizmetler yapmış İnegöl evladının Bursa'da görevine devam etmesiydi. Seçimleri kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Milletimizin oyunu sorgulamak gibi bir durumumuz yok. Biz onlar gibi iftira atmadan, fitne çıkarmadan muhalefetimizi yapacağız. Belediye Başkanı kim olursa olsun Bursa'mıza en güzel hizmet için çalışacağız. Bizim için çok daha güçlü bir dönem olacak. Bu sonuçları doğru analiz edeceğiz ve doğru mesajı alacağız. Bir sonraki seçimde çok daha iyi sonuçlar alacağız. Saflarımız daha çok sıklaşacak; bu dönem kırma dökme zamanı değil, omuz verme zamanı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Zeki / 11 Nis 2024 / Per 09:01
Gururu kibiri bırakırsanız belki kendi aranızda lay lay lom birde vatandaşa sorun bakayım adayları onaylıyorlarmı kimse vatandaşın fikrini sormıyor bu millet vekili olurmu olmazmı bize kişiye zorla oy verdirtiyorlar reisin hatırına