AK Parti SKM açıldı
28 May 2018 / Pzt 20:13
/ 9.125 Kez Okundu
| |

Seçim çalışmalarına İnegöl’de start veren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Eski Alyans Düğün Salonunun bulunduğu alanda yapılan katlı otoparkta açılan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışlını gerçekleştirdi.

SKM açılışında selamlama konuşması yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan “24 Haziran seçimleri için burada SKM binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz, hepiniz hoş geldiniz. El ele kol kola İnegöl’ü hak ettiği yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Müslüman coğrafyasında akan kanlara vurgu yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Rahmetin bol olduğu günlerde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Esenlik içerisinde bir ramazan geçiriyoruz. Ama herkes bizim kadar şanslı değil Müslüman coğrafyasında kan durmuyor bu seçim Müslüman coğrafyasındaki kanın durmasına vesile olur inşallah.”

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Selamlama konuşması gerçekleştiren 27. Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel “Açılışımıza hoş geldiniz. Her şey Türkiye için demek istiyorum ama vakit Türkiye vakti, Vakit Bursa Vakti.”

KÖTÜ ANLAYIŞI BERTARAF ETMEMİZ LAZIM

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin geçmiş iktidarlar dönemine vurgu yaparak ülkenin ekonomide sağlıkta nasıl çağ atladığını vurguladı. Hüseyin Şahin yaptığı açıklamada “Vakit zamanı değiştirme vakit yeni bir düzeni oluşturma vakti. Değerli arkadaşlar bazıları oyu reise atacağım ama milletvekilliği için oyu başka partiye atacağım anlayışını bertaraf etmemiz lazım” dedi.
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.