AK Parti’de 4 ismin aday adaylığı başvurusu bekleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’de 4 ismin aday adaylığı başvurusu bekleniyor
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Kas 2023 / Cum 15:29
/ 4.661 Kez Okundu
| |

AK Parti’de 9-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan aday adaylığı başvurusu için İnegöl’den şuan sadece Rıdvan Kocaağa resmi başvuruyu gerçekleşirken, 4 isminde başvuru yapması bekleniyor.

Rıdvan Kocaağa  9 Kasım tarihinde AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nda İnegöl Belediyesi Başkan Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

TEMELLİ BAŞVURU HAZIRLIĞINDA
Kulislerde adı geçen ve geçtiğimiz günlerde aday olacağını açıklayan eski ilçe başkanı Bülent Temelli ise dün Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Temellinin önümüzdeki günlerde resmi olarak başvuru yapması bekleniyor.

HAFTA SONU BAŞVURU YAPACAK
Posoflular Dernek Başkanı Mahsuni Canbay ise dün memuriyetten istifa ettiğini açıkladı. Canbay’ın hafta sonu yoğun bir katılım ile parti binasında resmi başvuru yapacağı bilgisine ulaşıldı.

UĞURDAĞ ADAY OLACAK MI?
Adı sürekli İnegöl Belediye Başkan Adaylığı için geçen İnegöl Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın adaylık başvurusu için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdiği, önümüzdeki günlerde başvuru yapacağı öne sürüldü.

17 YIL BELEDİYEDE GÖREV YAPTI
11 yıl İnegöl Belediyesi’nde görev yapan, 6 yılda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanı, son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Ahmet Bayhan’ın da aday adaylığı için kulislerde adı geçiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.