AK Parti’de eski ilçe başkanları Bursa’ya davet edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’de eski ilçe başkanları Bursa’ya davet edildi
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Kas 2019 / Cum 12:39
/ 4.348 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nda görev yapan eski ilçe başkanları, Bursa’ya davet edildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatları sonrası ilçe başkanları Bursa İl Başkanlığına davet edildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada “Her AK Parti'li son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Teşkilatlarımızda, belediyelerimizde, Meclisimizde sorumluluk üstlenmiş tüm arkadaşlarımızla, farklı konumlarda birlikte çalışmayı sürdürüyoruz. “ ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları sonrası her il başkanlığı, daha önce görev alan ilçe başkanlarını istişare toplantılarına davet etmeye başladı.
Ayhan Salman başkanlığındaki AK Parti Bursa İl Başkanlığı’da Bursa’da daha önce 17 ilçede görev yapan eski ilçe başkanlarını bugün partiye davet etti.

İnegöl’den Sedat Kızılcıklı, Burhan Alıcı, Bülent Temelli ve Adem Demirel il başkanlığına davet edildi. Saat 14.00’da başlayacak ve 3 saat sürecek istişare toplantısında fikir alışverişlerinin yapılacağı öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.