AK Parti’de İnegöl’ün adayı belli oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’de İnegöl’ün adayı belli oluyor
26 Kas 2018 / Pzt 10:50
/ 35.455 Kez Okundu
| |

AK Parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından İnegöl ve diğer ilçeler için bugün Ankara’da kritik bir toplantı yapılacak.

Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı 12.00’de başlayacak.

Toplantıda Bursa milletvekilleri, yeniden aday gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Başkanı Ayhan Salman, İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın yanı sıra diğer 16 ilçenin başkanları da yer alacak.
Gerçekleşecek toplantıda ilçelerde belediye başkanlığı için aday aday adaylığı yapanların dosyaları incelecek. Anketlerle ve eldeki dosyalar ile beraber aday adayı sayısı 3’e düşürülecek.

Toplantıda alınacak kararlar bir dosya halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecek. Önümüzdeki hafta ise İnegöl ve diğer ilçelerde adayların açıklanması bekleniyor.

İŞTE AK PARTİ ADAY ADAYLARI

AK Parti´den Belediye Başkan Aday Adayı olan Adem Demirel, Adli Kavukçu, Asuman Akçay Sakallı, Ayşe Kuş Taşkın, Bülent Temelli, Devrim Kosova, Erkan Akyürek, Hasan Aydın, İsmail Kösen, Nedim Bayram, Sedat Öpçiner, Tevfik Bayraktaroğlu, Umut Ortakçı, Yavuz Uğurdağ, Veysel Torun ve Savaş Ateş.

Mevcut belediye başkanları aday adaylığı başvurusu yapmazken, 16 aday adayının yanı sıra İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'da toplantıda aday adaylarının yanı sıra adı görüşülecek isimler arasında yer alıyor


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.