AK Parti’de Mustafa Durmuş’un adı öne çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’de Mustafa Durmuş’un adı öne çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Şub 2020 / Pzt 14:46
/ 5.926 Kez Okundu
| |

AK Parti’de 28 Mart’ta gerçekleşecek kongre öncesi, ilçe başkanlığına kimin aday olacağı merak konusu oldu. AK Parti kulislerinde ise Mustafa Durmuş’un ismi ağır basmaya başladı.

AK Parti Bursa teşkilatlarında 29 Şubatta Orhaneli ile başlayacak kongre süreçleri 12 Nisan yapılacak olan Osmangazi ilçe Başkanlığı kongresiyle son bulacak. İnegöl ilçe kongresi ise 28 Mart Cumartesi günü yapılacak.
Kongre takvimin belli olmasının ardından gözler ilçe başkanlığı için adı geçen isimlere çevrildi.  Kulislerde adı geçen isimlerden şuana kadar hiç kimse resmi olarak adını açıklamadı.

KULİSLERDE ADI GEÇİYOR
Kulislerde ise en çok adı geçen isim ise mevcut yönetimde teşkilat başkan yardımcısı görevinde bulunan Mustafa Durmuş oldu.

AYHAN SALMAN’A YAKIN İSİM
Mustafa Ersan yönetimine il başkanı Ayhan Salman kontenjanından giren Mustafa Durmuş, Ayhan Salman’a yakınlığı ile biliniyor. Öte yandan Mustafa Durmuş geçtiğimiz yıl gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Merve Haraslı’nın da abisi.
42 yaşındaki Mustafa Durmuş, Bursa doğumlu olup, Dokuzeylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Evli ve 2 çocuk babası mobilya sanayisin bir kumaş firmasında müdür olarak çalışmakta.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.