AK Parti’den İnegöl’de 2 isim üzerinden anket

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’den İnegöl’de 2 isim üzerinden anket
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Şub 2023 / Çar 19:16
/ 6.012 Kez Okundu
| |

AK Parti aday belirleme sürecini başlattı, İnegöl’de aktif görevde olan iki isim hakkında telefon anketi yaptı. Bu sürecin devam edeceği aday adaylarının belirlenmesinin ardından bu isimler üzerinden de anket yapılacağı öğrenildi.

Milletvekilleri seçimlerine kısa süre kala siyasi partiler aday belirleme süreçlerini başlattı. İktidar partisi AK Parti ise bu seçimlerde milletvekilliği adaylarını belirleme sürecinde ince eleyip sık dokuyor.

KAMUOYU ARAŞTIRMASI YAPTIRIYOR
AK Parti bu seçimlerde vatandaşların taleplerini anketler ve telefon üzerinden gerçekleştirdiği anketlerle belirme sürecine giriyor.

2 İSİMİ SORDURDU
AK Parti’ye yakın bir anket firması telefonla yaptığı ankette İnegöl’de AK Parti MKYK üyesi Ayhan Salman ve mevcut milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in ismini sorduğu öğrenildi.

HÜSEYİN ŞAHİN’E ÖNEMLİ GÖREV HAZIRLIĞI
Öte yandan adı milletvekilliği adaylığında geçen eski milletvekili Hüseyin Şahin’in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde önemli bir göreve getirileceği kulislerde konuşuluyor.

GENÇ YAŞA ÖNEM
Öte yandan AK Parti’nin Bursa Milletvekilliği listesinde önemli değişikliğe gideceği, mevcut birçok milletvekilinin listede yer almayacağı kulislerde konuşulmaya başlanırken, yeni dönemde genç yaşa önem verilecek.

TANINIRLIK VE GÜVENİRLİK ÖNEMLİ OLACAK
AK Parti’nin aday belirleme sürecinde, anketler ve teşkilatın raporları önemli bir rol oynayacak. Halkın kimlere güvendiği kimlerin vekil olarak görmek istediği belirlendikten sonra rapor olarak genel merkeze sunulacak. Daha sonra burada toplanan komisyon milletvekili adayı olacağı isimleri açıklayacak.

KULİSLERDE KONUŞULAN DİĞER İSİMLER
Mevcut milletvekili Vildan Yılmaz Gürel doğal aday iken, öte yandan kulislerde Reis Yurdakul, Semih Gülerer, Mehmet Yurttutan, Serdar Nalcı, Ayhan Salman, Bülent Temelli, Hüseyin Özdemir, Mehmet Önem Bozoğlu ve İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu isimleri konuşuluyor.
 
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.