AK Partili Adaylar Bursada Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili Adaylar Bursada Buluştu
 :
/ 985 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, kısa bir süre önce belirlenen, aralarında İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın da bulunduğu,

AK Parti Bursa  İl Başkanı Cemalettin Torun, kısa bir süre önce belirlenen, aralarında İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan  Adayı Alinur Aktaş’ın da bulunduğu, Bursa’ya bağlı İlçelerin  AK Parti Belediye Başkan adaylarıyla bir araya gelip, seçim süreci öncesindeki ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla Dobruca Tesisleri’nde sabah saatlerinde düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Abdullah Duman, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Recep Altepe ile Bursa’ya bağlı 17 ilçenin İlçe Başkanları ile  Belediye Başkan Adayları, Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç ve Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli katıldı.
AK Partililer, seçim propaganda çalışmaları öncesinde adaylarla yapılan ilk koordinasyon toplantısında süreçle ilgili detaylı değerlendirme yaptı.
EN ÜST ORGAN, SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı toplantıda, her tür seçim çalışmasının, İl SKM Başkanlığı’nın koordinasyonuyla yapılacağını özellikle vurguladı. Başkan Torun, seçim sürecinin tüm hukuki ve siyasi yönlerinin masaya yatırılarak, her ilçenin yerel özelliklerine göre oluşturulmuş ve daha önceden belirlenmiş stratejilerin uygulanacağı açıkladı.
Bu çerçevede ilçe başkanları ve adaylara, tüm tanıtım çalışmalarının da, AK Parti’nin kurumsal kimlik yönergeleri doğrultusunda tam bir bütünlük içerisinde yapılacağının aktarıldığı toplantının sonunda söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Recep Altepe ise, artık tüm ilçelerin Büyükşehir hizmetlerinden yararlanacağını ve bu konuda uzun süredir yapmış oldukları çalışmaların sonuçlarının en yakın zamanda Bursa kamuoyu tarafından somut bir şekilde alınacağını ifade etti. Başkan Altepe, bu konuda tüm ilçelerle, ortak hedefler doğrultusunda projeler yürütüleceğini de sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.