AK Partili Kolları Başkanı Esra Leblebici’den öğretmenler günü açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili Kolları Başkanı Esra Leblebici’den öğretmenler günü açıklaması
23 Kas 2017 / Per 17:37
/ 1.643 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici Öğretmenler günü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

AK Parti İnegöl Kadın Kolları Esra Leblebici yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Geleceğimize şekil veren, mutlu ve güzel bir geleceğin mimarı olan eğitim camiamızın değerli mensuplarının kutlu günüdür bugün,

1928 yılında Gazi Mustafa Kemal’in ‘millet mektepleri başöğretmenliği’ unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması sizlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir.

Bir ideal, sevgi ve özveri mesleği olan öğretmenlik, medeniyete şekil veren en kutsal ve fedakâr mesleklerin başında gelmektedir. Öğretmenler, bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bundan dolayı Gazi Mustafa Kemal, 'öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' demiştir.

inegolonline.com/ haber_diger/12_1.jpg" />

Toplumda var olan güzellikler sizler sayesinde devam edecek, kötülükler de sizlerin vereceği eğitim sayesinde yok olacaktır. Yetiştirdiğiniz her bir öğrenci geleceğe attığınız birer imzadır.

Eğitimde elde ettiğimiz başarılarda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir.

Daha mutlu, barış ve sevgi dolu bir ülkede yaşamanın siz öğretmenlerin eseri olacağı inancındayım.

Mesleğini icra ederken şehit olan öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Bugün İnegöl Belediyesi 5. Mevsim Çocuk Kreşi ve İnesmek Kursu Öğretmeleri bir araya gelerek bu özel günü kutladık. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenler gününüzü kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.