AK Partili vekillerden tepki çeken zam sözleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili vekillerden tepki çeken zam sözleri
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Eki 2021 / Cmt 15:16
/ 5.307 Kez Okundu
| |

AK Partili vekil Ahmet Hamdi Çamlı, akaryakıtlara yapılan zamlardan önce uygun fiyata yakıt almak için istasyonların önünde oluşan kuyrukları ’bereket yoğunluğu’ olarak değerlendirirken AK Parti Konya eski milletvekili Hüsniye Erdoğan ise doğal gaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir" ifadelerini kullanması tepkilere neden oldu.

Kanal 42 TV'de yayınlanan Sümen Altı programına konuk olan 25. ve 26. dönem AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, gazeteciler Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül'ün sorularını yanıtladı. Erdoğan, ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunurken; doğal gaz, elektrik ve akaryakıta muhalefetin büyüttüğü ve sürekli dile getirdiği kadar bir zam gelmediğini savundu.

MİNİ MİNİ ZAM GELMİŞTİR
Doğal gaza yapılan zamları birim fiyatı üzerinden değerlendiren Erdoğan, "Erdoğan'ın gündem olan açıklamaları şöyle;"Geçen yıl doğal gazın birim fiyatı 1.99'du, şu anda 2.33. Doğal gaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir. Avrupa'ya bakıyorsunuz, İngiltere'ye vesaire… Hollanda, İsveç'te 3 kat artmış fiyatı. Elektrik ile ilgili de fiyatlar en az Türkiye'de. Avrupa ülkelerinde fiyatlar iki katı. Türkiye, pandemi sürecinde kazananlar sınıfında yer aldı. Bunun en güzel örneği de büyüme rakamları. Yahu kardeşim büyüyen bir ülkeyiz yani. Doğal gaz ve elektrik zammını muhalefetin şişirdiğini düşünüyorum" dedi.


PETROL İSTASYONLARINDA BEREKET YOĞUNLUĞU!
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, benzin istasyonlarındaki kuyrukların 'bereket yoğunluğu' olduğunu ileri sürdü.
 
İstasyonların önünde biriken araçların görüntüsünü paylaşarak "Tarih yazsın: AKP döneminde benzin-motorin kuyruğu" diyen CHP'li Engin Özkoç'a yanıt veren AK Parti’li Çamlı'nın sözleri dikkat çekti.
 
Çamlı, Özkoç'a verdiği yanıtta, "Bereket yoğunluğunu, CHP dönemi yokluk kuyruğu zannetmiş..! Sünger dolu yine..." ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.