AK Parti’nin İnegöl başkan adayı ne zaman açıklanacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’nin İnegöl başkan adayı ne zaman açıklanacak?
11 Ara 2018 / Sal 11:48
/ 30.526 Kez Okundu
| |

AK Parti, İlçe Belediye başkan adaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından açıklayacağını duyurdu.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde ilçelerden aday gösterilecek isimler merak konusu olurken; meclisteki bütçe görüşmelerinin başlamasıyla beraber AK Parti ilçe adaylarıyla ilgili çalışmaları 22 Aralık’tan sonraya erteledi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, başkan adaylarının 22 Aralık 2018’den sonra açıklanacağını söyledi. İlçe adaylarıyla ilgili Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara adayı Mehmet Özhaseki ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir araya gelip, nihai kararları verecek. İnegöl Belediye başkan adayının isminin 22 Aralık’tan sonra resmen açıklanması bekleniyor.

 

Bu arada AK Parti’de büyükşehir ve il belediyeleri başkanlıklarında yaşanan değişim ilçelerle devam edecek. AK Parti’nin 750 civarındaki ilçe ve belde belediye başkanından yarısına yakınının değişeceği belirtiliyor. Üç dönemini dolduran 90 civarındaki ilçe ve belde belediye başkanından ise çok azının yeniden aday gösterileceği ifade ediliyor





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.