AK Parti’nin İnegöl Belediye Başkan Adayı kim oldu?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’nin İnegöl Belediye Başkan Adayı kim oldu?
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Oca 2024 / Per 12:09
/ 1.188 Kez Okundu
| |

AK Parti’nin İnegöl Belediye başkan adayı belli oldu mu? AK Parti İnegöl’den kimi belediye başkan adayı olarak gösterdi?

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala gözler iktidar partisinin İnegöl Belediye Başkan adayına çevrildi.
AK Parti İl başkanlığı, AK Parti genel merkezi tarafından Bursa’nın 15 ilçesinde aday belirlenmesi ve mevcut belediye başkanlarının performansları belirlenmesi adına saha ve telefon anketleri gerçekleştirildi.

Kamuoyu yoklamaları ve gerçekleşen anketler sonrası AK Parti Bursa’nın ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve istişaresi gerçekleştirilmesi adına 24 Ocak akşamı AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildi.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın hazır bulunduğu toplantı gece yarısına kadar sürdü.

Belirlenen aday isimlerinin bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulmasının ardından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.