AK Parti'nin ıstakozcu vekiline tepkiler çığ gibi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti'nin ıstakozcu vekiline tepkiler çığ gibi
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Nis 2024 / Pzt 10:37
/ 4.555 Kez Okundu
| |

AK Parti İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı'nın Monaco'da ıstakoz yediği fotoğrafının sosyal medya hesabından paylaşması geniş kitlelerin tepkisine neden olurken, AK Parti eski milletvekili Hüseyin Şahin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündeme oturdu. Bursalı'ya her kesimden tepki yağdı.

"İSTİFA EDECEKSİNİZ"
AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın paylaşımına sert tepki gösterdi:
- Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. 

"BABANIZIN ÇİFTLİĞİ Mİ?"
- Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim!

"DEFOLUN GİDİN"
- Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız. Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız. Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor. Aslında tek cümle yeter: "Partimizden defolup gidin kardeşim.” Konu bu kadar basit.

HANGİ MEKANDA YEMEYİ TERCİH EDERSİNİZ?
Öte yandan AK Parti eski Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ise “Istakoz??? Kimler yemeyi sever Hangi mekanlarda yemeyi tercih edersiniz ???” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.