Akhisar Olaylarında Tutuklu Sayısı Altıya Yükseldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akhisar Olaylarında Tutuklu Sayısı Altıya Yükseldi
10 Şub 2017 / Cum 12:44
/ 2.062 Kez Okundu
| |

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar mahallesinde meydana gelen silahlı saldırıya yardım ve yataklık iddiasıyla bir kişi daha tutuklandı.

10 Aralık 2016 tarihinde İnegöl´ün Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaföre, araçlar gelen şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda kuaför 23 yaşındaki Lütfü H. ile 43 yaşındaki Vahid R. Yaralanmıştı.

Silahlı saldırı sonrası 2 grup arasında gerginlik meydana gelmiş ve İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm personel göreve çağrılırken, Bursa´dan Çevik Kuvvet ekibi ve TOMA aracı destek olarak geldi. Ekipler iki mahalle arasındaki noktada tampon bölge oluşturulmuştu.

5 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Emniyet ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonrası silahlı saldırıya karıştığı tespit edilen  21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. ve H.k çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.

YARDIM VE YATAKLIKTAN TUTUKLANDI

Silahlı saldırıya yardım ve yataklık ettiği iddiası ile gözaltına alınan K.M bugün çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gerçekleşen saldırı sonrası tutuklanan sayısı 6’ya yükseldi.

BASIN MENSUPLARININ ZOR ANLARI

Adliye önünde görevini yapmak isteyen basın mensuplarına ise tutuklu şahsın yakınları görüntü aldırmamak için saldırı girişiminde bulundular. 

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.