Akhisar’ı ayağa kaldıran olayın sanıkları yargılanmaya başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akhisar’ı ayağa kaldıran olayın sanıkları yargılanmaya başladı
25 Ağu 2017 / Cum 08:32
/ 3.007 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz yıl Akhisar Mahallesinde meydana gelen silahlı saldırının yargılanmasına başlandı.

Geçtiğimiz yıl Akhisar Mahallesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yargılanmıştı. Silahlı saldırının tutuklu sanıklarının yargılanması başladı.

Geçtiğimi yıl Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir berber dükkânına pompalı tüfekle saldırı gerçekleşmişti. Saldırı sonucu Lütfü Halitoğlu ve Vahid Recepov yaralanmıştı.

MAHALLE KARIŞMIŞTI

Gerçekleşen olay sonrası Akhisar Mahallesi karışmış, Bursa’dan takviye ekip gelmişti. Tepkili vatandaşlar gece yarılarına kadar yaşanan olaylara tepkilerini göstermişti.

BURSA’YA GİTMİŞ

Gerçekleşen pompalı saldırının ardından ilk kez hâkim karşısına çıkan Halil K. “Olaydan önce abimin darp edildiğini duydum. Yaşanan olaya çok üzüldüm, daha sonra olayı araştırmak için Akhisar mahallesine gittiğimde bahsi geçen berber dükkânı önünde bana güldüklerini görünce araçta bulunan pompalı tüfekle korkutmak amacı ile ateş ettim. Daha sonra arabayı abimin kardeşine teslim ettim ve otobüsle Bursa’ya gittim.”

“BEN ATEŞ ETMEDİM”

Diğer tutuklu sanık Serkan K. İse “Akhisar mahallesi girişinde 20 kişi önümüzü keserek bizi dövdüler. Daha sonra amcamın darp edildiğini duydum. Ben kimseye ateş etmedim beraatımı istiyorum” dedi.

ŞİKÂYETÇİLER

Silahlı saldırının mağdurları Lütfü Halitoğlu ile Vahid Recepov, sanıklardan şikâyetçi olduklarını belirterek, cezalandırılmalarını istedi.

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti şahısların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 19 Ekim 2017 tarihine erteledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.