“Aktaş, 2004’de de aday değildi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Aktaş, 2004’de de aday değildi”
 :
/ 1.855 Kez Okundu
| |

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Bayramın birinci günü saat 11.30da Kültürpark içerisinde faaliyette bulunan safari restoranın bahçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in, umre için kutsal topraklara gitmesi nedeniyle törene katılamadığı toplantının gündemine, Alinur Aktaş’ın, önümüzdeki yere seçimlerde Belediye Başkanı adaylığı ile ilgili değerlendirmeleri damgasını vurdu.

Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri ile partili  üyeler katıldı.
SON GÜNLERDE YİNE VİTES BÜYÜTMEYE BAŞLADIK
Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, "Güzel bir Ramazanı idrak ettik. Ne mutlu ki, bir bayramı şeker tadında ulusça yaşıyoruz. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Milletvekilimiz kutsal topraklarda. Onunda selamını iletmiş olayım. AK Parti bu güne kadar hem yerel hem genelde, vatandaşımızın hiç bir mağduriyetine sebep olmayacak bir hareketin adı. Türkiye, dünyanın en büyük havaalanını planlarken, kanal yapmayı hedeflerken bunu çekemeyenler protesto ettiler. İnşallah bunlar geri kalmayacak. 3. Boğaz köprüsünü konuştuğumuz zamanlarda olaylar oldu. Belki 2 ay Türkiyeyi itikâla uğrattı. Son günlerde vites büyütmeye başladık. 2023 hedefine doğru inşallah hızlı ilerleyeceğiz. Bundan en ufak şüphem yok. Gönlümüz rahat. Yaklaşan seçimlerde, yaptığımız bu hizmetleri vatandaşlarımıza anlatmanız çok çok önemli. 2014 yılında gireceğimiz yeni döneme de, Büyükşehirle yaşayacağımız hizmetlerin güzelliklerini insanlarımızla buluşturmanın müjdesini anlatacağız. Son 8 aylık süreç siyasi çalışmalarımızla biraz daha önem alacak. Bayramınız mübarek olsun" dedi.
ALİNUR HİÇ BİR ZAMAN YARIŞAN OLMAZ
Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğitin  selamlama konuşmasının ardından konuşan  Belediye Başkanı Alinur Aktaşda, Ramazanda yapılan etkinliklerden bahsederek, "Yaklaşık 8 ay sonra yerel seçimler gerçekleştirilecek. Alinur Aktaşın gündeminde olmazsa olmaz konu, aday olma konusu değildir. Alinur Aktaş bir davanın adamıdır. Alinur Aktaş bir idealin adamıdır. Alinur Aktaş, 2004 yılında da belediye başkan adayı değildi. Benimle siyaset yapanlar çok iyi hatırlarlar, Oylatta rahmetli Hikmet Şahin Başkanımız ile o günkü ilçe Başkanımız Burhan Alıcının yaptığı temayül yoklaması vardı. Ben belediye başkanı adayıyım falan demedim. Aday adayı olacaksın dediler. Benim için olmazsa olmaz konu benim aday olmam konusu değil. Benim için olmazsa olmaz konu AK Partinin İnegölde de, Türkiyede de başarılı olması, en fazla oyu almasıdır. Bizim hedefimiz, davamızın, gönül verdiğimiz konuların yerine gelebilmesi adına, bu ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesi adına çalışmaların bir bir yapılması ve bu manada da hasbelkader hangi arkadaşımız görevlendirilirse de, bizimde onunla beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum. Ola ki içinden Alinur Aktaş aday olur mu? Olmaz mı? Söylemleri varsa, her gittiğimiz yer de ifade ediyorum; yaşımız Allaha hamd olsun müsait. İki dönemlik bir tecrübemiz var. Bu aday ilanı falan algılanmasın. Biz yol yordam bilen adamız. Nerede durulacaksa, koşulacaksa bunların hepsini yapabilme imkanına sahibiz. Alinur hiç bir zaman yarışan olmaz. Alinur hiç bir zaman kavga eden, parçalayan asla olmaz. Bize düşen sorumluluk, misyon neyse biz bunu yerine getirmek adına elimizden geleni yaparız. Herkesin gönlünde bir şeyler olabilir. Ama kim dik durursa, kim sağlam durursa, kimler hayalindekiyle gerçekleşenler farklı çıktığında hatları karıştırmazsa, o partiler işi götürür. AK Parti bu güne kadar kişilere değil, bir dava ile hareket ettiği için Allaha hamt olsun, AK Partinin yüzü 3 yerel ve iki genel seçimde de güldü" diye konuştu.
BELDELERDE BELEDİYELER KAPANMIYOR
2014 yılında yapılacak seçimle malum köylerin mahalleye dönüşeceğini kaydeden Aktaş, "Beldelerimiz de İnegölün mahallesi oluyor. Türkiye nüfusunun yüzde 85i şehirlerde, yüzde 15i köylerde yaşıyor. Köylerimiz giderek eriyor. Artık hizmeti getiren belediye olacak. Köylerimizin dönüştüğünü hep birlikte göreceğiz. Beldelerde belediyeler kapanmıyor. Beldelerimizde şubelerimiz olacaklar" şeklinde konuştu.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.