Aktaş adaylığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş adaylığını açıkladı
02 Eki 2018 / Sal 18:38
/ 6.660 Kez Okundu
| |

Eğitim Bir-Sen İnegöl İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongresini 6 Ekim Cumartesi günü yapacak. Tek listeli kongrede, tek aday ise mevcut başkan Sinan Aktaş…

İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptığı açıklamada;

“Halen sürdürdüğüm Eğitim Bir-Sen İnegöl ilçe Başkanlığı görevime, Allah izin verirse 6 Ekim tarihinde gerçekleştireceğimiz olağan kongrede de adayım. Listemizi açıkladık, her arkadaşımız azimli ve çalışkan. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, Tek liste ile gidilen kongrede yönetim kurulu üyeliklerine Serdar Yücel, Uğur Horata, Okan Tan, Özlem Işıklar, Metin Bayhan ve Kadir Solak'a yer verildi.

İNEGÖL'DE BİN 160 ÜYESİ VAR

Türkiye'nin 420 bin üyesi ile yetkili Sendikası olan Eğitim Bir Sen, İnegöl'de bin 160 üye sayısı ile öğretmenleri temsil eden yetkili eğitim sendikası olmuştur. Memur Sen konfederasyonuna bağlı olan sendikamız Milli Eğitim çalışanlarının özlük ve sosyal haklarına çözüm üretmekte Hukuk Bürosu ile hizmet vermekte yaptığı anlaşmalarla üyelerinin lehine pozitif ayrımcılık sağlamakta ortaya koyduğu projelerle ses getirmekte ve bunun yanı sıra birçok seminer konferans ve salon toplantısı yaparak gündem belirlemektedir. 6 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ilçe yönetim kurulu ve Bursa 1 nolu şube delege seçimi için bütün üyelerimizi Eğitim Bir Sen lokaline oy vermek için bekliyoruz.” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.