Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Olacak Mı?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Olacak Mı?
13 Şub 2016 / Cmt 22:00
/ 1.536 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hakkında çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını düşünüyor şeklindeki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, geçtiğimiz günlerde Bursa’da yayın yapan yerel bir gazeteye yaptığı ziyarette sorulan sorulara verdiği cevaplar, “ Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanlığını düşünüyor” yorumlarına neden oldu. Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağına ilişkin habere açıklık getirdi.

BÖYLE YAKIŞTIRMALAR OLABİLİR

Başkan Aktaş, konuya ilişkin sorulan sorulara şu yanıtları verdi: “Her Bursa’ya gittiğimde Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bir program yapıyor. Bursa’da çeşitli ziyaretler yapıyoruz. A Gazetenin yönetimi değişmiş, orayı da programa almışlar. Sıra sıra bir sürü ziyaretler yaptık. A Gazete’deydim. Büyükşehir ile alakalı duyumlar alıyoruz dediler. Neden bunu soruyorsunuz dedim. İnegöl’den bir gelenek var dediler. Hikmet Şahin de oldu çünkü. Ama Hikmet Şahin güçlü bir siyasetçiydi. Biz de Bursa’da 3. dönemi olan 3 Belediye Başkanıyız. Orhaneli ve Kestel Belediye Başkanları ve bir de ben varım. 3. dönemi olanlarla alakalı böyle yakıştırmalar olabilir.”

ÇOK İSTEKLİYMİŞİM GİBİ GÖSTERMİŞLER

Aktaş, söz konusu gazete yer alan haberdeki bazı ifadelerden rahatsız olduğunu da dile getirerek, “Sanki çok istekliymişim gibi görüntü verilmiş. Ertesi gün arayıp; bunu da ifade ettim” dedi.

DEĞERLENDİRİLİR

Halen İnegöl’de 3 altın yılı olduğuna vurgu yapan Aktaş, “Elimdeki projelerimi bitirmeliyim. Onları bitirdikten sonra değerlendirilir” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.