Aktaş Kayra’yı Evinde Ziyaret Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş Kayra’yı Evinde Ziyaret Etti
15 Haz 2016 / Çar 12:44
/ 2.430 Kez Okundu
| |

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın tedavinin sürmesi için devreye girdiği Kayra Yaman’ı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaret etti.

3 Yaşındayken yanlışlıkla içliği temizlik maddesi sebebiyle başta gırtlağı olmak üzere iç organları büyük hasar görmüştü. Bugüne kadar 2si ağır olmak üzere toplam 70 ameliyat geçiren Kayra tedavisinin tamamlanması için ABD’ye gitmişti. Tedavisi ABD’de tamamlandıktan sonra İnegöl’e geri dönen Kayra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatinden kaçmadı.

 

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak tedavi süreci hakkında bilgiler aldı.

Yapılan bu telefon görüşmesinin ardından İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş bugün Kayra’nın ailesini ziyaret etti.

Canlı olarak A Haber ekranlarında yayınlandığı ziyarette konuşan Alinur Aktaş “Kayra bir yıldır ABD’de tedavi görüyordu. Kayra’nın ABD’de yanında bulunan refakatçi ile alakalı kaymakamlığımız ve hayırseverlerimiz desteklerini esirgemedi. Bundan sonraki süreçte devletimiz gerekli desteği sağlayacaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederim. Kendisinin Kayra’yı takip ettiğini bir kez daha gördük.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Kayra’nın anneannesi Meral Güneş “İlçe halkımız bizleri yalnız bırakmadı. Allah razı olsun herkesin desteklerini sürdüreceğinden eminiz. Kayra’nın tedavisi uzun yıllar sürecek desteklerin devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı

İNEGÖL’E DAVET ETTİ

Sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan küçük Kayra ise Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür ederek İnegöl’e davet etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.