Aktaş Mobilyacıları Yalnız Bırakmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş Mobilyacıları Yalnız Bırakmadı
16 Oca 2016 / Cmt 23:33
/ 710 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alinur Aktaş TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen ve İnegöl’den 40 mobilyacının katılım gösterdiği İSMOB Mobilya Fuarında İnegöllü mobilyacıları stantlarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöllü mobilyacıları İSMOB fuarında da yalnız bırakmadı. Aktaş, TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen ve İnegöl’den 40 mobilyacının katılım gösterdiği mobilya fuarını ziyaret edip İnegöllü mobilyacıların stantlarını tek tek gezdi.

CİDDİ HAREKETLİLİK GÖRDÜK

Ziyaret sırasından fuar hakkında değerlendirmelerde de bulunan Başkan Aktaş, “Salı günü itibarı ile başlayan İSMOB 2016 fuarı için İstanbul’dayız. Ben öncelikle fuara katılan İnegöllü mobilyacılar başta olmak üzere tüm mobilyacılara başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Maalesef bu sene fuar 2 ayrı noktaya düzenleniyor. İlk ayağı Beylik düzündeki TÜYAP fuar merkezinde yaklaşık 40 İnegöl firmamızın da katıldığı fuarımızda gerçekten ciddi hareket ve aktivite gördük. Genel anlamda konuştuğumuzda firmalarımızın çok memnun ve mutlu olduğunu ifade emek istiyorum” dedi.

Bu sene İstanbul Fuarının ikiye bölünmesi konusuna da değinen Aktaş, “Bu yıl İstanbul mobilya fuarı maalesef 2’ye bölündü. Hem TÜYAP’ta hem de 2 hafta sonra CNR’da olmak üzere iki fuar düzenlenecek. İki fuarımızın mobilyacılarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Ancak ben bu noktada inşallah akil adamların ve öncü olanların fuar sonrasında gerekli değerlendirmeleri yaparak bundan sonraki süreçle alakalı daha sağlıklı bir karara varacaklarını tahmin ediyorum” dedi.

İnegöl mobilyasını en iyi şekilde temsil eden yöneticileri de fuarda görmekten son derece mutlu olduğuna vurgu yapan Aktaş, şöyle konuştu: “İnşallah bu fuarlar gerçekleştirilen iki seçim ve buna bağlı olarak ülkemizde yaşanan çeşitli gelişmeler nedeniyle ekonomide yaşanan olumsuz sürecin sonlanmasına vesile olur ve işadamlarının rahat bir nefes almasına olanak sağlar. Bu fuarlar inşallah ekonomik anlamda kötü geçen 2015 yılını telafi eder diye temenni ediyorum. Bu ziyaretim vesilesiyle tekrar tüm katılan firmalarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

2016 yılının mobilyacılar açısından iki önemli fuarla başladığına dikkat çeken Başkan Aktaş 5-10 Nisan tarihlerinde İnegöl’de gerçekleşecek Modef Fuarının da İnegöl için önemine vurgu yaptı ve İnegöllü mobilyacıların büyük bir hassasiyetle İnegöl Mobilya Fuarına hazırlık yaptığını belirtti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.