Aktaş STK'lar ile buluştu! İnegöl'e müjdeleri peş peşe açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş STK'lar ile buluştu! İnegöl'e müjdeleri peş peşe açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Şub 2024 / Paz 10:46
3 dk okuma / 3.449 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği programda Alinur Aktaş yaptığı projeler ve yapacağı projeleri, programa katılan STK başkan ve yönetimleri ne anlattı.

"Yerel bir seçime gidiyoruz. Bu iş nasip işi, hedef koymakla olmuyor. Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda hizmet etmek istiyoruz. Bayanlarımızın yüzde 84'ünü gerçekleştirdik. Yeni dönemde daha güçlü bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. 8 Mart tarihinde proje lansmanı gerçekleştireceğiz. Sizlerin desteği ile İnegöl'e 5 yıl daha hizmet etmek istiyoruz."

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise şu ifadeleri kullandı:
 
"Burada sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Dün İnegölspor tesislerinin açılışlarını gerçekleştirdik. İnegöl'ün stadyum ihtiyacı karşılanacak. Bu gece kandil gecesi berat, Ramazan'ın müjdecisi. Rabbim bizi bayrama ulaştırsın. Alinur Başkanım az sonra sunum gerçekleştirecek. Çok kaliteli bir sunum gerçekten. Cumhur İttifakı olarak sizlerin desteğine talibiz. Bu ülkede taş üstüne taş nasıl koyarız diye derdimiz, gayemiz bu. Cumhurbaşkanımızın hizmet anlayışı eser siyaseti, 22 yıldır bunun mücadelesini verdik. 22 yıl öncesini İnegöl'ü düşünün, şimdiki İnegöl'ü düşünün, arada dağlar kadar fark var. Büyükşehirde İnegöl'ün evladı Alinur Aktaş Başkanım var. Alper başkanın yaptığı meydan projesini İzmir'de göremezsiniz. Onların eser yapmak gibi derdi yok. Cumhur İttifakı olarak sizin verdiğiniz emaneti en güzel şekilde değerlendirip hizmetlerle değerlendireceğiz. Eksiklerimiz vardır, projeniz varsa iş yaparsanız tabii ki eksikleriniz olur. Eksiklerimizi tamamlayıp üstüne ekleyerek hizmet edeceğiz. Bu işleri yapmak büyük bir enerji, büyük bir uyum gerektiriyor. Bizim tek derdimiz sizlere hizmet etmek."
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ise şu ifadeleri kullandı:
 
"Deprem dönemi ilk 23 günü deprem bölgesinde yer aldım. Çok zor bir süreçtir, şehirler alt üst oldu. O dönemde dezenformasyon yaptılar. O dönem devlet millet el ele verdi. Birileri o dönem hesap peşindeydi. Bursa olarak 3 tane konteyner kent kurduk.
İnegöl'de alt yapıya girdik, 2-2.5 milyar TL yatırım yaptık. Benim rakibim olan CHP adayı kentsel dönüşüm yapacağız diyor. 20 yıl belediye başkanlığı yaptın, kaç kere kentsel dönüşüm yaptın? 2.5 emsal ile aile vakfına aktardın. Kıymetli kardeşlerim, Nilüfer Belediyesi'nin burs verdiğini, bir aileye yardım ettiğini duydunuz mu? Karacabey'de tarım fuarı yapacağız diyor. Karacabey'de tarım fuarı yapılıyor, şehirden haberleri yok. Anaokulları açacağız diyor, biz 32 tane ana kucağı diye anaokulu açtık. Bunlar iş yapmaya niyeti yok, bunlar hep algı peşinde.
 
SANAYİ SİTESİ YAPACAĞIZ
 Madeni Sanatkarlar Odası başkanımız talepte bulundu, sanayi sitesi için plan değişikliği yapacağız, yeni sanayi sitesini kazandıracağız.
 
KİRALAR İLE İLGİLİ SIKINTILARI BİLİYORUZ
 İnegöl'de alt yapı çalışmaları ile biraz üzdük onları, toparlıyoruz şimdi. İçinde İnegöl'ün de olduğu 100 bin kentsel dönüşüm yapacağız. Kira fiyatları yükselmeye başladı, bunu durduracağız. Kiralar ile alakalı sıkıntıları biliyoruz.
 
İNEGÖL'E YAPILACAK PROJELERİ AÇIKLADI
Bugün İnegöl Belediye Başkanımızla el sıkıştık. Eski Sedir Cafe'nin olduğu yer Burfaş Cafe yapacağız. İnegöllüler ucuza kahve içecek. İnegöl'e ikinci yüzme havuzu yapacağız, bununla alakalı çalışmaları başlattık. İnegöl'de harika bir kültür merkezi kazandıracağız. Yeniceköy'e kapalı bir pazar yapacağız."

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.