Aktaş’tan Fethi Vacip Açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Eki 2016 / Per 13:23
/ 12.867 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medyadan kendisi hakkında ithamlarda bulunan Fethi Vacip’i 2 kez savcılığa verdiğini ifade etti.

Son günlerde sosyal medya üzerinde Fethi Vacip ismi ile İnegöl’de bir takım iddialarda kişi hakkında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.

2 KEZ SUÇ DUYURUSU

2 Kez suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Aktaş “Şeklini şemalını konuşmaya bile haya ediyorum, 5 Eylül ve 21 eylül tarihlerinde 2 kez savcılığa suç duyurusunda bulundum. İnanın arkadaşlarımız gerekli dokümanları aldılar,  dokümanları savcılığa iletiler. Mağdur olan bazı isimlerin anne ve babaları bana telefon açtılar onlara da dillerimin döndüğünce cevaplamaya çalıştım. “

FETÖ YAFTASI

15 Temmuz darbe sürecinde bu ismin piyasada olmadığını bir anda ortaya çıktığını belirten Aktaş “Kıymetli arkadaşlar cumhurbaşkanımıza da geçmişte başbakanlarımıza da yada bakanlarımıza da bu tip çalışmalar yapıldı. Kim hangi gerekçe ile hayata geçiriyor bilmiyorum ama 15 Temmuz 31 Ağustos FETÖ muhabbeti yokken 1 eylül tarihinden itibaren yaklaşık 35 gündür yoğun bir FETÖ yaftasına kalmamı çok manidar buluyorum açıkçası. “ dedi.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Aktaş “Bizi bilenler biliyor ben nihayetinde siber suçların istihbaratın gerekli çalışmayı yaptığını biliyorum.”

TAKDİR KAMUOYUNUN

Elinde evrak varsa suç duyurusunda bulun diyen Aktaş “Vatanını seven milletini seven hepimiz kuluz hatalar yapabiliriz ve tabi ki bizim yöneticiler olarak hata yapma lüksümüz yok eğer bu manada memleketini düşünüyorsanız bu devletin savcısı var adaleti emniyeti var gider belgelerinizle başvurursunuz. Bunun bir arka planı var mı yönlendirenleri var mı ben o konulara girmiyorum takdiri kamuoyuna bırakıyorum” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.