Aktaş’tan SUGESAM açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Haz 2017 / Per 17:28
/ 6.333 Kez Okundu
| |

SUGESAM ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş SUGESAM merkezindeki eksik ve aksaklıkların giderilmekte olduğunu belirterek havalandırma probleminin mühendislik hatası yüzünden olmadığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Oylat’taki Su ile Gelen Sağlık Hizmetleri Merkezi ( SUGESAM), mühendislik hatası nedeniyle Ramazan ayında tadilata girdiği haberlere konu olmuştu.

Bugün Oylat’taki çalışmaları inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş SUGESAM ile alakalı açıklamalarda bulundu.

AKTAŞ’TAN SUGESAM AÇIKLAMASI

SUGESAM merkezindeki eksik ve aksaklıkların giderilmekte olduğunu ifade eden Aktaş, “ SUGESAM 1 milyon 900 bin TL’ye mal olmuş, bunun 250 bin TL’si BEBKA’dan alınmış bir merkez. Suyla Gelen Sağlık Merkezi ( SUGESAM) için BEBKA‘dan 250 bin TL’lik desteği almıştık.”

BEBKA’DAN PARAYI ALABİLMEK İÇİN

BEBKA’dan parayı alabilmek için açılışı gerçekleştirdiklerini belirten Aktaş “BEBKA bu ve benzeri projelere eğer şehre faydalı olduğunu düşünürse eğer vizyon proje olduğunu düşünürse maddi katkıda bulunuyor. Biz açılışı BEBKA’dan 250 bin TL’lik desteği alabilmek için havalandırma ile alakalı gerekli çalışmayı yapmadan o şekilde bırakmıştık. “

KAYIP SÖZ KONUSU DEĞİL

Bir şeyleri kırıp tekrar yapmıyoruz. Sadece ilave bir çalışma yapıyoruz. Burada bir kayıp söz konusu değil. Aynı havalandırma işlemi Çağlayan otelde de yapılıyor.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.