Aktaş’tan suya 2. indirim müjdesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş’tan suya 2. indirim müjdesi
24 Oca 2018 / Çar 08:30
/ 7.515 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş İnegöl BUSKİ hizmet binası açılışı programında yaptığı konuşmada suya ikinci indirimin geleceğini ifade etti.

İnegöl’de BUSKİ hizmetlerinden daha iyi faydalanılması adına İnegöl’e yapılan yeni BUSKİ hizmet binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Bülent Temelli, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Belediye ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı.

Desteklerini esirgemediği için Alinur Aktaş’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “BUSKİ binamız yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başladı ama bu gün resmi olarak açılışını yapıyoruz. 2014 itibariyle başlayan bu çalışma, bu değişiklik inşallah İnegöl´ümüzde birçok değişikliğe vesile olacaktır. 2019 seçimlerine kadar pek çok açılışı gerçekleştirmiş olacağız. Desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni BUSKİ binamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İNEGÖL’DE ALT YAPI HAMLESİ

BUSKİ açılış programında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “5 katlı binamız toplam 3 bin 367 metrekare kapalı alana sahip ve 4.5 milyon liraya mal oldu. Takdir edersiniz ki bütçe yönetiyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizi en uygun şekilde hemşerilerimize ulaştırmak istiyoruz. İnşallah 150 milyon avroluk Avrupa Yatırım Bankası kredisiyle Karacabey, Mustafa Kemalpaşa ve İnegöl’deki alt yapı problemlerini etap etap bitirmiş olacağız. Yağmur suyu hatları, kanalizasyon hatlarının ayrı çalıştığı sistemi burada hayata geçirmemiz lazım” dedi.

SUYA İNDİRİM YAPILACAK

Göreve geldiklerinde suya %10 indirim yaptıklarını ifade eden Aktaş, Suya ikinci bir indirim yapacaklarının da müjdesini verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.