Alanyurt sakinleri çalışmalar hakkında bilgilendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurt sakinleri çalışmalar hakkında bilgilendirildi
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Ara 2023 / Cum 11:10
/ 4.950 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alanyurt bölgesinde site ziyaretleri kapsamında Arı Sitesi sakinleriyle buluştu. Taban, site sakinlerine alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi ve vatandaşların sorularını yanıtladı.

Başkan Taban, Alanyurt bölgesinde 4 mahallede alt yapı çalışması yapıldığını belirterek, “İçme suyunda yüzde 70 oranında kayıp kaçak olduğunu ve bu önlendiğinde hem basın hem su kalitesinde artış olacağını ifade etti. İçme suyunda yüzde 70 oranında kayıp kaçak olduğunu ve bu önlendiğinde hem basın hem su kalitesinde artış olacağını ifade eden Başkan Taban, “Bugün işin zahmetini çekiyoruz. Ama tamamlandığında herkes iyi ki yapılmış diyecek. Çalışmanın tamamlandığı bölgelerde biz bu konforu yaşamaya başladık. Alanyurt için de bugünler uzak değil. Sadece biraz sabra ihtiyacımız var” dedi.

Başkan Taban, buluşmada vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Taban, çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.