Alanyurt’a Yeni Yol
22 Haz 2016 / Çar 17:41
/ 1.535 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Alanyurt Yeni mahallede muhtelif cadde ve sokaklarda ham yol çalışmasını sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Belediye Fen İşleri Müdürü Gazali Şen ve belediye çalışanları ile birlikte Alanyurt Yeni mahallede sürdürülen ham yol çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“ŞEHRİN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”
İnegöl Belediyesi olarak şehrin dört bir tarafında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Adil Kansu; Bu kapsamda şehrimizin çeşitli bölgelerinde ekiplerimizin asfalt yama, bordür, tretuvar istinat duvarı ve yol açma, tamir ve bakım çalışmaları hız kazanarak devam ediyor. Bugün de, Alanyurt Yeni Mahalle Uludağ, Esenler, Millet Caddeleri ve çevresindeki ara sokaklarda devam ettiğimiz ham yol çalışmalarımızı incelemek üzere buradayız” dedi.

HAM YOL ÇALIŞMASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Alanyurt Yeni Mahallede muhtelif cadde ve sokaklarda yürütülen ham yol çalışmaları hakkında bilgi veren Kansu; “Alanyurt Yeni Mahalle Uludağ, Esenler, Millet Caddeleri ve çevresinde ham yol çalışması yapılmaktadır. Burası özellikle yeni açılan yerleşim yeri olduğundan çevre sakinlerinin talepleri doğrultusunda bu alanda ham yol çalışmasını yapmaktayız. Bu 3 cadde Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğundan, burada yürüttüğümüz ham yol çalışması sonucunda Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak asfalt kaplama çalışmasına bu alan hazır hale getirilecektir” dedi.

Uludağ Caddesinin asfalt olan kısmının devamı olan ve mevcutta 5 metre genişliğinde geçici yol bulunan 450 metrelik kısmı, 20 metre genişliğinde açılmaktadır diyen Kansu; “Bu çalışmayla birlikte Uludağ Caddesi tamamen açılmış olacaktır. Esenler caddesinde ise; Orhangazi Bulvarıyla kesişiminden itibaren Uludağ Caddesine kadar olan 400 metrelik kısmı 18 metre genişliğinde açılmaktadır. Bu sayede caddenin tamamı açılmış olacaktır. Millet Caddesinde ise Serander sitesinin kuzeyinde kalan ve imar planına göre yerinde olmayan 70 metrelik kısım imar planında tanımlanan yerine alınacak ve Esenler Caddesi ile bağlantısı yapılacaktır” dedi.

Bu caddeler ile bağlantısı olan ve henüz açılmamış İnegöl Belediyesi sorumluluğunda bulunan 3 adet ara sokak da çalışma kapsamında açılacaktır diyen Kansu; “Çalışma kapsamında toplamda; 19000 metreküp (1600 kamyon) hafriyat, 15000 ton (800 kamyon) dolgu yapılmaktadır. Çalışmanın toplam maliyeti ise 268.000 TL’dir” dedi.

“İNEGÖL’Ü HALKIMIZ İLE BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ”
İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında siz vatandaşlarımız için çalışıyoruz diyen Kansu; “Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. İnegöl’ü siz değerli halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz. Çalışmalarımızın başta mahallemiz olmak üzere, tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.