Alanyurt’ta 2 gündür su kesintisi yaşanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurt’ta 2 gündür su kesintisi yaşanıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Tem, 2020 / Pzt 20:00
/ 2.913 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Alanyurt bölgesinde 2 gündür devam eden su kesintileri bölge sakinlerini çileden çıkardı.

İnegöl’e bağlı Alanyurt bölgesinde 2 gündür devam eden su kesintileri vatandaşı çileden çıkardı.  Konu hakkında BUSKİ’den her hangi bir duyuru ya da uyarı yapılmazken, 2 gündür su sıkıntısı çeken mahalle sakinleri ise sorunun bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

YOL ÇALIŞMASI SIRASINDA SU BORUSUNU PATLATTILAR
Öte yandan karayolları ekiplerinin İnegöl-Yenişehir karayolu diş hastanesi mevkiinde yaptıkları yol çalışmaları sırasında, su hattında yaşanan patlama nedeniyle suların verilemediği öğrenildi.

Haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz ise “Merhabalar Alanyurtta iki gündür kesilen suyu da haber yapsanız Koronanın en çok görüldüğü ilçelerden biride İnegöl millet elini yıkayacak su bulamıyor” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
 
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.
 
ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
 
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 Whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.