Alanyurt'ta 27 milyonluk yatırım! Asfaltlama başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurt'ta 27 milyonluk yatırım! Asfaltlama başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Ara 2023 / Cum 16:14
1 dk okuma / 4.594 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, altyapı çalışmaları tamamlanan Alanyurt bölgesinde asfaltlama çalışmaları başladı.

İnegöl Belediyesi tarafından, Alanyurt'ta altyapı çalışması yapılan Yeni Mahalle, Esentepe, Ertuğrulgazi ve Yunusemre mahallelerinde toplam 7 kilometre uzunluğundaki 52 sokakta asfaltlama çalışması yapılacak. Mevsim şartları elvermesi durumunda toplam 27 milyon TL maliyetle bu sokakların asfaltlanması hedefleniyor.

Asfaltlama çalışmaları, altyapı çalışmalarının da başlangıç noktası olan Yeni Mahalle'den başladı. Burada 2400 metre uzunluğunda 16 sokağın asfaltlanması için planlamalar yapıldı. 185 metre uzunluğundaki Yılmazlar Sokakta asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Şahlan ve Güçlü Sokaklarda ise asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyetle birlikte devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Taban, hava şartları elverdiği sürece plana alınan tüm sokakları asfaltlamak için gayret sarf edildiğini ifade etti.

Başkan Taban, "İnegöl'ümüzde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde de asfaltlama çalışmalarımıza başlıyoruz. Alanyurt Mahallemizde 4 mahallede toplam 7 kilometre uzunluğundaki 52 sokakta asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları elverdiği sürece plana alınan tüm sokakları asfaltlamak için gayret sarf edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.