Alanyurt’ta sular ne zaman gelecek?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurt’ta sular ne zaman gelecek?
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2021 / Per 13:18
/ 8.343 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Alanyurt bölgesinde 27 Ekim’de bildirilen su kesintisi hala bazı bölgelerde devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Alanyurt bölgesinde 27 Ekim’de bildirilen su kesintisi hala bazı bölgelerde devam ediyor. BUSKİ yetkilileri, kesintinin bugün öğlenden sonra son bulacağını bildirdi. “Fatih, Cumhuriyet, ve Ertuğrulgazi Mahallelerinde su kesintisi sonladı. Esentepe, Yunusemre ve Yeni mahalle bölgesinde kesinti devam ediyor. Depolarda suyun dolmasının ardından bu bölgelerde de kesinti bitecek. Öğleden sonra bu bölgelere de su verilecektir.”

Dün akşam bölgede çalışmaların sonlandığı daha sonra suların verildiği, suların verilmesi ile birlikte tekrar bir arızanın meydana geldiği öğrenildi. Arıza işleminin giderilmesinin ardından sular tekrar verildi. Alanyurtta su hattının su ile dolmasının ardından düşük kotta bulunan yerlere suların gelmeye başladığı yüksek yerlerde ise suyun öğleden sonra geleceği öğrenildi. Su deposunun su ile dolmasının ardından problemin tamamen çözülmesi bekleniyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.